Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Maatalous
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Hae
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt:
Sää on syksyisen sateista ja viileää – yöpakkaset koettelevat pian etelässä asti
Pääkirjoitus:
Norjalainen kassilohi ei ole ympäristöteko – kalankasvatuksen luvitukseen saatava vihdoin joustoja
MT:n sovellus uudistui
Käytät uutta sovellusta - anna palautetta
Lihan syönti
HKScanin toimitusjohtaja ei lähde arvioimaan tuottajahinnan kehitystä – ”Maksamme markkinahintaa”
Maatalous
|
Lihantuotanto
26.3.
Tilaajalle
Vihreät: Kotieläintuotannon alasajo ei ole tavoitteemme – näin puolue kertoo kiinnostuksestaan maa- ja metsätalousministerin salkkuun
Maatalous
|
Maatalous
18.1.
Tilaajalle
Uusi versio kiistellystä ilmastoruokaohjelmasta lähetetty koko hallituksen hyväksyttäväksi – tavoitetta lihankulutuksen vähentämisestä on kevennetty
Ruoka
|
Ruoka
23.12.2022
Suomalaiset syövät lihaa niin kuin ennenkin ja lähes päivittäin lihaa syövien osuus on noussut
Ruoka
31.1.2022
Kolumni
Eija Mansikkamäki
Video: Kauramaitoa käyttävä ja burleskia harrastava MTK-pomo haluaa kääntää järjestön suunnan: ”Lihan pitäisi olla luksustuote, josta ostaja maksaisi raaka-aineen lisäksi myös ympäristövaikutuksista"
Mielipide
20.4.2021
Ruokatutkimuksen professori epäilee punaisen lihan vaaroja korostavia tutkimuksia – "Velvollisuuteni on tuoda keskusteluun myös toista näkökulmaa"
Ruoka
8.2.2021
Raportti: Lihan syönnin ja eläinkontaktien vähentäminen keinoja hillitä pandemioita
Uutiset
29.10.2020
Kolumni
MT toimitus
Soijaa kaukaa vai lihaa läheltä?
Mielipide
18.11.2019
Kolumni
MT toimitus
Lihansyöntiä ei pidä rajoittaa
Mielipide
19.8.2019
Lihankulutus kerrotaan ruhopainona, joka on kaukana mahaan haarukoitavasta määrästä
Ruoka
4.4.2019
"Jauhelihan siirtyminen sivurooliin lautasella ei tarkoita niskalaukausta suomalaiselle karjataloudelle"
Maatalous
4.4.2019
Suomalainen ruokakulttuuri köyhtyi, kun sisäelinten syönti romahti: "Meillä olisi vielä paljon tehtävää menekin edistämiseksi"
Ruoka
4.4.2019
Lihan asema ruokapöydissä on yhä vakaa – 7 prosenttia väestöstä ei syö lihaa
Ruoka
22.1.2019
Tutkimus: Maatalousmaata tarvittaisiin 75 prosenttia nykyistä vähemmän, jos kukaan ei söisi lihaa tai maitotuotteita
Uutiset
5.6.2018
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Hyvässä hoidossa
Mielipide
5.3.2018
Ruotsalainen syö vuodessa 88 kiloa lihaa – määrä pysytellyt ennallaan jo vuosia
Ruoka
11.12.2017
Tilaajalle
Lihavero ei innosta suomalaisprofessoria
Maatalous
22.1.2013
Jokainen suomalainen söi viime vuonna 75 kiloa lihaa
Ruoka
20.2.2012