Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Vanhemman esimerkki ratkaisee: Nuori syö aamupalan, kun aikuinenkin syö
Tilaajalle
|
Majavien suursavotta aiheutti melkoisen yllätyksen maanomistajalle
Lihan tuonti
Pääkirjoitus
Juhani Reku
Lihantuotanto
|
Lihan kulutus jatkuu tasaisena, eikä romahdusta näy – halpuutuksella kulutusta ei saa pönkittää
Lihantuotanto
|
Lihantuotanto on kolminkertaistunut Suomessa 60 vuodessa, parin viime vuoden aikana tuotanto on kääntynyt laskuun
Lihantuotanto
|
Lihan hinnat nousussa maailmalla, Suomessa kulutus laskee
Tilaajalle
Maatalousyrittäjät
|
Broilerintuottaja perää tuojilta vastuullisuutta – ”Välillä tuntuu, että toimijat eivät noudata edes omia vastuullisuuskriteerejään”
Tilaajalle
Analyysi
Satu Lehtonen
Lihantuotanto
|
Lähes sata suomalaista sairastui salmonellaan – syyksi paljastui ukrainalainen broileri
Tilaajalle
Lihantuotanto
|
Laittomasti teurastettujen kotieläinten lihan myynnistä yhä enemmän havaintoja ‒ yleisimmin liha on lammasta, nautaa tai hevosta
Tilaajalle
Eläintaudit
|
ASF-lihan pääsy Suomeen aivan mahdollista: Tullin haltuun päätyi matkustajilta lähes 7 500 kiloa ruokaa viime vuonna ‒ osan löysivät ruokakoirat
Eläintaudit
|
Afrikkalainen sikarutto piirittää Suomea kolmesta suunnasta – matkailijan ei kannattaisi tuoda sian- tai villisian lihaa sisältäviä tuotteita tartuntamaista Suomeen lainkaan
Lihantuotanto
|
Söitkö lounaalla thaimaalaista broileria? Jos se on tuotu kypsennettynä, alkuperää ei tarvitse edes ilmoittaa
Risto Lahden mielestä jokainen kivi on nyt käännettävä sikatilojen ahdingon ratkaisemiseksi: "Keinovalikoimassa oltava myös sopeuttamistuki tuotantolinjan vaihtamiseen"
Jännitysnäytelmä viljamarkkinoilla, vieläkö hinnat jatkavat nousua?
Tutkija: Naudan ja sianlihan tuonti Etelä-Amerikasta EU:hun tuplaantuisi komission edistämällä sopimuksella – ajaa maanomistajien eliitin ja suuryritysten etuja ja kiihdyttää ympäristötuhoa
Kolumni
MT toimitus
Mercosur-sopimuksella olisi tuhoisia vaikutuksia
Lihan vienti kasvaa, mutta se ei näy tuottajahinnassa – lihan tuonti ja kulutus vähentyneet hiukan
Tilaajalle
Merkittävän kauppasopimuksen neuvottelut loppusuoralla – MTK: "Sekoittaa pakkaa entisestään"
Brasilia aikoo moninkertaistaa sianlihantuotantonsa –maatalouden turbomaa ruokkii yhä useamman, mutta millä hinnalla?
Tilaajalle
HKScan on tuonut pieniä määriä naudanlihaa Puolasta entiseltä omalta tehtaalta
Tilaajalle
”Suurin uhka ei ole tuontiliha” – S-ryhmä haastaa lihantuottajat miettimään kokkaajien toiveita
Tilaajalle
Naudanlihantuotannon ennustetaan laskevan – vasikoista paikoin jo pulaa
Tilaajalle
Ministeri Leppä vaatii Euroopan komissiota ryhtymään nykyistä kovempiin toimiin tuontilihan valvonnassa
Tilaajalle
Kolumni
Kaijaleena Runsten
Kuka tuo brasilialaista lihaa, ja mihin se menee?
Tilaajalle
USA:n lihanviejät lupaavat: "Suomalaisen grillikyljen vienti voisi satakertaistua vapaakauppasopimuksen myötä"
Tilaajalle