Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirjeitä
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Juuri nyt: Hippos ei hyväksynyt raviradan erotiikkailtaa – toimitusjohtaja kehotti vastuullisuuteen
Ruoka: Tuhansien eurojen kilohinta: Tryffelien hinta huimaa ‒ näin pääset niiden makuun edullisesti

Viski

Kyrön tislaamo selvisi säikähdyksellä tulipalosta.

Tulipalosta selvinnyt Kyrön tislaamo sai neljän miljoonan euron rahoituksen – ”Tilanne olisi voinut olla erittäin katastrofaalinen”

Ruoka|Elintarviketeollisuus3.2.Tilaajalle
Kyrö Distillery Companyn mahdollisten uusien vientimaiden parissa työskentelevä Miko Heinilä on yhtiön perustajajäsen. Tilava tynnyrivarasto valmistui vuonna 2018.

Saunan lauteilla syntyi idea, josta tislautui palkintoja niittävä yritys – Kyrö Distillery jatkaa maailmanvalloitusta viskeillään

Uutiset|Elintarviketeollisuus1.1.
Viikin pellolta on suora näkymä Sörnäisten tukkutorille ja siellä sijaitsevalle tislaamolle. Viljasato puitiin syyskuun alussa.

Tämän paikallisempaa viskiä saa hakea – helsinkiläistislaamon ohrakin tulee Helsingistä

Ruoka|Ruoka28.12.2022
Kyrö Distillery Companyn viskit ovat saavuttaneet kansainvälistä menestystä.

Kyrö Distillery on Manner-Euroopan viskitalojen ykkönen – The Drinks International rankkaa 50 maailman parasta viskinvalmistajaa

Ruoka|Elintarviketeollisuus27.10.2022
Tislaajamestarit Kai Kilpinen (vas.) ja Mikko Mykkänen odottavat mielenkiinnolla, miten viime vuoden mallasrukiista ja -ohrasta valmistettu tisle kypsyy suomalaisissa tammitynnyreissä.

Millaista viskiä kypsyy suomalaisessa tammitynnyrissä? Tulos selviää parin vuoden päästä

Ruoka|Elintarviketeollisuus10.10.2022
Viski on pullotettu vuonna 2018, mutta tisleet ovat vuodelta 1964.

26 000 euron viskipullo saapuu elokuussa Kuopioon ‒ paukku maksaa kahden viikon palkan

Ruoka|Ruoka14.5.2022
The Helsinki Distilling Companyn Master Blender Kai Kilpinen on tyytyväinen yrityksen ruisviskien menestykseen.

Suomalaisille ruisviskeille menestystä alkoholijuomien MM-kisoissa

Ruoka9.8.2020
Nyt voiton napannut viski on saanut palkintoja aiemminkin.

Kotimaisista raaka-aineista valmistettu suomalaisviski nappasi voiton New Yorkissa: "Loistava uutinen"

Ruoka11.9.2018
Kyrö Distillery Companyn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen uskoo, että tislaamon räjähdysmäisesti käynnistynyt kasvu jatkuu tulevaisuudessa. Uusia vientimarkkinoita haetaan niin Itä-Aasiasta kuin Pohjois-Amerikasta.

Isokyrön Napue-gini valtaa alaa: Yritystoiminta kaksikymmenkertaistunut puolentoista vuoden aikana

Uutiset30.8.2016Tilaajalle
Gin valmistetaan viljasta ja katajanmarjoista.

Suomen ensimmäinen joukkorahoitteinen tislaamo Fiskarsiin

Ruoka15.2.2016
Kyrö Distillery hakee juomilleen markkinoita Aasiasta.

Suomalainen alkoholi Etelä-Korean markkinoille

Ruoka21.12.2015
Teerenpelin 10-vuotias viski sai syksyllä hyvän vastaanoton Lontoon viskimessuilla.

Tämä biojalostamo ei sovi malttamattomille – hittiviskin valmistus kesti 10 vuotta

Ruoka18.12.2015
Teerenpelissä tislataan viskiä perinteisillä kuparisilla pannuilla.

Teerenpelin viskitislaamo kasvaa nelinkertaiseksi

Ruoka20.11.2015

Luetuimmat

  • Tunkeilija navetassa: Saako pakotien tukkia tai tuntemattoman auton renkaat puhkoa?
    05:00 Tilaajalle
  • Hippos ei hyväksynyt raviradan erotiikkailtaa – toimitusjohtaja kehotti vastuullisuuteen
    12:30
  • Riidan Forssan raveissa aiheuttanut sakko poistettiin, jupakan käsittely jatkuu ensi viikolla ‒ ”Ihmiset ovat ihmisiä, ja välillä pinna palaa, vaikka niin ei saisi tapahtua”
    14:00 Tilaajalle
  • Menestystamman vamma uusiutui: "Ei saisi koskaan sanoa...”
    12:45 Tilaajalle
  • Travronden: Menestyshevonen Le Gros Billin myyjä ei ole saanut kruunuakaan hevosestaan
    15:55 Tilaajalle
  • Paperiliitto tutki tuntojaan: UPM:n työtaistelu oli ”ideologinen ristiretki” palkansaajia vastaan
    16:28
  • Ruotsalaiselle maatalousjätti Lantmännenille historian kovin tulos – ennätysosingot osuuskunnan viljelijäomistajille
    12:15
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Karjastaan luopuneet ja kasvinviljelyyn keskittyneet viljelijät ovat tärkeä voimavara 30 vuotta täyttävällä Agronicilla
    23:00 Tilaajalle
  • Tutkimus: Varhaislapsuuden kodin kosteusvaurio on yhteydessä astmaan
    22:00
  • ”Jos tatuoi kalan käteensä, saa kovan kalamiehen maineen kylillä” – yllättävän moni tatuoi ihoonsa jotain syötävää ja juotavaa
    21:00 Tilaajalle
  • Lukijalta: Tuulivoiman vaatima pinta-ala on valtava
    20:45 Tilaajalle
  • Teatteriarvio: Pienen hauen pyydystys saa tosikonkin tirskumaan ja toivomaan, että peijooneita olisi olemassa
    20:30 Tilaajalle
  • Kemianteollisuuden toimihenkilöiden työriidassa neuvottelutulos – ensi maanantaina alkamaan kaavailtu lakko saattaa peruuntua
    20:12
  • Fortum tekee lähes miljardin euron lisäalaskirjaukset Venäjän-toiminnoista
    20:10
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus