Kotimaa

Baarien ja yökerhojen koronarajoitukset nousevat taas hallituksen pöydälle

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) on sanonut, ettei aio esittää nyt ravintoloiden tai yökerhojen sulkemista kokonaan,
LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER
Työ- ja elinkeinoministeriön johdolla on selvitetty rajoitusten taloudellisia vaikutuksia ja sitä, miten ravintoloita voisi niiden ahdingossa tukea.

Hallitus kokoontuu iltapäivällä Säätytaloon neuvottelemaan yökerhojen ja baarien koronarajoituksista, koska tautitilanne on pahenemassa eri puolilla maata. STT:n tietojen mukaan yökerhot ja baarit haluttaisiin panna koko maassa nykyistä aikaisemmin kiinni, mutta tiukimmat rajoitukset kohdistettaisiin sinne, missä tautitilanne on vaikein.

Työ- ja elinkeinoministeriön johdolla on selvitetty rajoitusten taloudellisia vaikutuksia ja sitä, miten ravintoloita voisi niiden ahdingossa tukea.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) on sanonut, ettei aio esittää nyt ravintoloiden tai yökerhojen sulkemista kokonaan, mutta että senkin pitää olla keinovalikoimassa, jos epidemia kiihtyy seuraavan kuukauden aikana.

Lue lisää

Joulukuusten valot syttyvät nyt puolisalaa – joulumyyjäisten peruuntuminen tietää käsityöläisille kylmää kyytiä

Ravien varikolle vain kilpailijat – Suomen Hippos suosittaa raviratoja tiukkaan harkintaan yleisön suhteen koronatilanteen mukaan

Koronarajoitukset tulisi ottaa käyttöön ennakoivasti, sanoo STM:n osastopäällikkö – "Tauti on luonteeltaan sellainen, että nämä tilanteet ovat nopeasti muuttuvia"

Uusi aika vapauttaa kaupungista