Kotimaisuus korostuu Linnan juhlien ruuissa: ruispipareita, palvilammastarteletteja, peuravoileipäkakkua – tässä on koko menu
Tarjoiluissa ja koristeluissa korostuvat jälleen kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys, tasavallan presidentin kanslia tiedottaa.Linnan juhlissa tarjotaan tänä vuonna kotimaisia luomutuotteita, kalaa ja riistaa.
Tarjoiluissa ja koristeluissa korostuvat jälleen kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys, tasavallan presidentin kanslia tiedottaa.
Makeissa tuotteissa käytetään esimerkiksi Kultarannan vadelmia, pensasmustikoita ja muita kotimaisia marjoja.
Koristeluissa hyödynnetään tänä vuonna luonnonmateriaalia, kukkien ja kasvien siemenkotia sekä leikkokukkia.
Oppilaitosyhteistyö jatkuu tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Keittiössä työskentelee Turun ammatti-instituutin kokkiopiskelijoita ja tarjoiluissa avustaa opiskelijoita Perhon Liiketalousopistolta.
Tarjoilu itsenäisyyspäivän vastaanotolla
Suolaista:
Savukirjolohivoileipäkakkua
Peuravoileipäkakkua
Tomaatti-yrttivoileipäkakkua
Fenkoli-lahnatarteletteja
Punajuuri-vuohenjuustotarteletteja
Palvilammastarteletteja
Savumuikkupasteijoita
Suppilovahveropasteijoita
Kurpitsa-inkivääripiirakkaa
Tattipiirakkaa
Kotimaisia juustoja ja siemennäkkileipää
Makeaa:
Ellen Svinhufvud -kakkua
Kultarannan kuningatarkakkua
Mustaherukka-bebeleivoksia
Puolukkatarteletteja
Karpalo- ja mustikkamacaronseja
Lusikkaleipiä ja ruispiparkakkuja
Marjamarmeladeja ja suklaakonvehteja
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat






