Mainos: Purkupiha

Purettava kauppakeskusrakennus tarjolla uusiokäyttöön edullisesti – tartu tilaisuuteen!

Espoonlahteen tilapäiskäyttöön rakennetun kauppakeskus Pikkulaivan purkutyöt ovat käynnissä. Suomen ensimmäisen pop-up-kauppakeskuksen pinta-ala on noin 11 000 neliömetriä ja purettava rakennus on mahdollista hyödyntää monin eri tavoin.
Pikkulaiva varmisti alueen palveluiden saatavuuden viiden vuoden ajan samalla kun Citycon rakennutti uuden ja suuremman kauppakeskuksen Espooseen.

Kierrätettävän rakennuksen hinta on noin puolet alkuperäishinnasta

Massiivipurkuun ja rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha purkaa parhaillaan hieman yli hehtaarin suuruista kauppakeskus Pikkulaivaa Espoossa.

– Pikkulaiva on alun perinkin rakennettu kierrätyskäyttöön, kertoo Purkupihan markkinointi- ja kehitysjohtaja Kati Tuominen.

– Vastuullisesti toteutettu rakennus voidaan siirtää jopa yhtenä kokonaisuutena uudelle omistajalle. Käytetty rakennustekniikka mahdollistaa sen, että purkaminen onnistuu ehjänä.

Purettavan Pikkulaivan kierrättäminen uuteen käyttötarkoitukseen tuo ostajalle selviä säästöjä: rakennuksen hinnaksi tulee noin puolet sen alkuperäisestä hinnasta.

Purettava kauppakeskus sopii hyvin esimerkiksi kaupaksi, toimistorakennukseksi, teollisuushalliksi tai vaikkapa maneesiksi.
Purettava kauppakeskus sopii hyvin esimerkiksi kaupaksi, toimistorakennukseksi, teollisuushalliksi tai vaikkapa maneesiksi.

Hyväkuntoinen rakennus sopii moneen käyttöön

Pikkulaiva sopii rakennuksena monenlaiseen käyttöön. Sen jänneväli on suuri, yli 20 metriä. Rakenteissa on käytetty liimapuupalkkeja, julkisivussa Paroc-seinäelementtejä ja ikkunalasit ovat murronkestävät.

Rakenteensa ja materiaaliensa osalta rakennus sopii erinomaisen hyvin esimerkiksi kaupaksi, toimistorakennukseksi, teollisuushalliksi tai maneesiksi.

– Ensisijaisena tavoitteenamme on löytää rakennukselle yksi tai kaksi ostajaa, toteaa Tuominen.

Mikäli rakennus päädytään viipaloimaan pienempiin kokonaisuuksiin, sen voi toteuttaa 11 x 1 000 neliömetrin osina.

Toukokuussa käynnistyneet purkutyöt saadaan päätökseen kolmen kuukauden aikana.

Pikkulaivan purkutyöt kestävät maksimissaan kolme kuukautta.
Pikkulaivan purkutyöt kestävät maksimissaan kolme kuukautta.

Rakennuksen kuljetukset ja uudelleen kasaamiset hoituvat tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella

Purkupiha vastaa purkamisen lisäksi kierrätettävän rakennuksen kuljetuksista ja siirroista.

Kokenut yhteistyökumppani, rakennusliike Tekson on käytettävissä kaikissa rakennuksen uudelleen pystyttämiseen liittyvissä töissä, asiakkaan valinnan mukaan joko osittain tai kokonaan avaimet käteen -periaatteella.

Purkurakennuksen ikkunalasit ovat murronkestävää materiaalia.
Purkurakennuksen ikkunalasit ovat murronkestävää materiaalia.

Olisiko Pikkulaiva sinulle sopiva rakennus? Ota yhteyttä Purkupihaan!

Kysy lisätietoja asiantuntijaltamme: Jaakko Thomander, puh. 050 534 9419.

Mainos: Purkupiha

Lue lisää