Miltä maaseutu maistuu?
Suomen maatalousmuseo Sarka etsii nimikkoleivonnaista leivontakilpailulla. Kilpailussa etsitään makeaa leivonnaista, jonka raaka-aineet ovat yksinkertaisia, kotimaisia ja jäljitettäviä. Houkuttelevan leivonnaisen tulisi maistua maaseudulle.
Leivonnaista pitää voida helposti valmistaa isojakin määriä ja sen pitää kestää myös pakastamista joko puolivalmiina tai valmiina. Myös muunneltavuus ja ruoka-aineallergioiden huomioon ottaminen ovat valtteja kisassa.
Kilpailuun voi osallistua lähettämällä ohjeen sekä kuvan valmiista tuotteesta osoitteeseen info@sarka.fi tai Suomen maatalousmuseo Sarka, Ravintola, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa. Mukaan tulee liittää oma nimi sekä osoite ja muut yhteystiedot. Osallistumisaikaa on 6.11. asti.
Voittaja, Suomen maatalousmuseo Saran nimikkoleivonnainen, tulee osaksi museon ravintolan valikoimaa. Lisäksi voittaja saa palkinnoksi leivontaan ja lähiruokaan liittyvän runsaan tuotepaketin. Voittaja julkistetaan viikolla 49.
Lisätietoja: www.sarka.fi > Ajankohtaista.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
