Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Autojen katalysaattoreita anastettiin Mikkelissä – poliisi pyytää vihjeitä havainnoista
Tilaajalle
|
Ruotsalaisetkaan eivät ole enää turvassa – sianlihan hinta putoaa Euroopassa kuin kivi
Ravintolat
Ravintolat
|
Söin täällä: Kahden kattauksen brunssi vei tajun Itämerellä
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Otin riskin ja tilasin tofua Kuusamossa – marinointi toimi yllättävän hyvin
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Victors Krogin sillikärry saa turistin suun loksahtamaan auki – kotimaisia raaka-aineita upeasti tarjottuna
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Perinteisen Mustan Kissan keittiössä häärää kastikevelho – tästä tunnistaa ravintolan tason
Ravintolat
|
Tutkimus: Näin Suomesta voi tulla tunnettu ruokamatkailumaa
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Raikkaita ja edullisia makuja Kemin Meritähdessä – maiva aiheutti aluksi päänvaivaa
Ravintolat
|
Pitseriat ja kebabravintolat syynättiin – 11 miljoonaa euroa maksamattomia veroja: ”Ulkomaalaisomisteisissa yhtiöissä yleisempää”
Ravintolat
|
Lidl avaa oman ravintolan – illallisen hinta alle 13 euroa
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Mikä ihme on gurpa? Kannatti ajaa Kilpisjärvelle asti maistamaan
Arvio
Laura Kuivalahti
Ravintolat
|
Yli 150-vuotias ravintola on keksinyt, miten lounaan saa tuntumaan hienolta illalliselta
Ravintolat
|
Viking Line lähes puolitti ruokahävikkinsä Turun-laivoillaan, tomaatinkannatkin survottiin pizzakastikkeeksi
Tilaajalle
Ravintolat
|
Suomen paras lounas löytyy tänäkin vuonna Lapinlahdelta – voitto oli käänteentekevä yrittäjille
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Upea ravintola 100 metrin korkeudessa – maisemahissi saa herkemmän polvet tutisemaan, mutta huipulla odottaa jotain poikkeuksellista
Tilaajalle
Ruoka
|
Muistatko ajan, jolloin ravintolat oli jaettu 23:een eri luokkaan? 1960-luvulla sääntely alkoi vähitellen purkautua
Ravintolat
|
Ei muovia tai turhaa hävikkiä: Ravintola Nollassa raaka-aineet tulevat 250 kilometrin säteeltä
Tilaajalle
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Rakastunut kokki? Alkupala jäi osin syömättä, mutta hevosenliha oli ensiluokkaista Tampereen Roastissa
Ravintolat
|
Sorsan sydämet lautaselle –vuoden ravintola haluaa tarjota vain parasta
Tilaajalle
Arvio
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Teollisuusalueelta Tuusulassa löytyy ravintola, jossa syö hyvin eikä malta poistua käymättä konditorian myymälässä
Ravintolat
|
Söin täällä: Pala Pariisia aamupalasta illalliseen – Brasserie Lionne on auki viikon jokaisena päivänä
Arvio
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Lanttulaatikkoa kesällä? Kyllä vain, ja maistui loistavalla lounaalla Satakunnassa
Ravintolat
|
Porvoon suuri ravintolatapahtuma järjestetään jo kymmenettä kertaa – merkitys ollut paikkakunnalle valtava
Arvio
Jukka Koivula
Ravintolat
|
Söin täällä: MT testasi Suomen parhaat burgerit: Sopiva yhdistelmä mehevyyttä ja rapeutta
Arvio
Suvi Jylhänlehto
Ravintolat
|
Söin täällä: Sälekaihtimien takana on takuuvarma lounaspaikka
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Villi Väst ruokkii kaikkia aisteja sellutehtaan kupeessa, mutta unohtaa läheisen järven – Kas, voiko väinönputkeakin syödä?
Ravintolat
|
Hesburger luopuu lastenaterioista
Arvio
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Söin täällä: Maisemasta voisi vähän maksaakin, mutta ei tämän salaatin hintaa
Ravintolat
|
Huippukokin ravintoloissa satsataan kotimaisiin raaka-aineisiin ‒ myös jauhelihasta voi syntyä gourmet-ruokaa
Arvio
Laura Kuivalahti
Ravintolat
|
Tässä ravintolassa lounas tarjoillaan kuin pankinjohtajalle
Kolumni
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Makumatka ravintolaan voi maksaa ulkomaanmatkan verran – muistot säilyvät kuitenkin yhtä vahvoina
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Tilaan haukea aina kun sitä saa – ravintola Tampereella tarjosi herkullisen haukipihvin ilman taustamelua
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Söin täällä: S-ryhmän lippulaivaravintola lupaa tarjota niin paljon kotimaista kuin mahdollista – näin kävi
Arvio
Kimmo Lundén
Ravintolat
|
Tähän pizzeriaan on jatkuvasti jono – Piileekö taika 500-asteisessa puu-uunissa?
Arvio
Terhi Torikka
Ravintolat
|
Söin täällä: Forssalaiseen kellariin kannatti poiketa – positiivinen ongelma yllätti heti
Ravintolat
|
Lapin alue kovassa vedossa – Vuoden nuori kokki tulee Rovaniemeltä: ”Olen ylpeä, että saan tuoda esiin lappilaista keittiötä”
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Söin täällä: Tässä ravintolassa kannattaa käydä! Suomalaisia raaka-aineita pursuava lista hurmasi toimittajan
Ravintolat
|
Vuoden ravintolassa luotetaan kotimaiseen kalaan ja riistaan: Osoitteessa on jotain maagista
Tilaajalle
Ravintolat
|
Söin täällä: Messi ei jätä Nälkämaassa vierailijoita nälkäiseksi
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa: 37 niistä sijaitsee Helsingissä
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Tuhdit ukrainalaiset padat ja nyytit sopivat talveen, kunhan sietää tilliä
Ravintolat
|
Söin täällä: Viking Linen ravintolatarjonta ihastutti – ruoassa ei kannata risteilyllä säästellä
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Söin täällä: Tyrnävän pikkuravintola oli pysähtymisen arvoinen paikka – erikoisuutena itse savustetut lihat
Arvio
Heli Lehtelä
Ravintolat
|
Söin täällä: Ranskalainen pizza rökittää italialaiset klassikot
Arvio
Piia Lehojärvi
Ravintolat
|
Pala Italiaa keskellä Tamperetta – Pulcinella on elämys
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Äkäslompololainen pikkuravintola yllätti: Pitassa enemmän poroa kuin käristyksessä ja hintakin kohdillaan
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
20 euron pizza ei maistunut oikein miltään, halvin ihastutti – testissä Euroopan parhaimpiin listattu Pizzeria Luca
Arvio
Anniina Jokinen
Ravintolat
|
Söin täällä: Porilaisgrillin kasvisruuat olivat pettymys, mutta porilainen ja makkaraperunat vailla vertaa
Historia ja perinne
|
Kylän ravintolayrittäjä joutui viskaamaan roskiin 40 000 euron edestä tavaraa, kun tulva yllätti: ”Ajattelin, että konkurssi tulee”
Ravintolat
|
Hans Välimäki avaa jo viidennen ravintolansa – lupaa tarjota kaupungin parasta aamupuuroa
Arvio
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Kyllä pubissakin voi syödä hyvin, gastropubissa varsinkin – mutta tiedätkö, mikä ero on samalta näyttävällä schnitzelillä ja wienerleikkeellä?
Ravintolat
|
“Paikallisuus ja lähiruoka ovat pysyvä trendi” – Pieni kuopiolaisravintola ja iittiläinen pizzeria nousivat Suomen parhaiden listalle
Arvio
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Raaka poro arvelutti tunturin huipulla, mutta maistui kuin maistuikin kaunis kattaus kyytipoikanaan
Ravintolat
|
Michelin-tähdenkin napannut ravintolayhtymä hajoaa – kokki Henri Alén: ”Urani isoin asia tuli päätepysäkille”
Arvio
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Lottakanttiini oli nappivalinta itsenäisyyspäivään, mutta se ruokkii muulloinkin monipuolisesti myös mieltä
Ravintolat
|
Turun Logomossa tarjoillaan täysin poikkeuksellinen illallinen – kännykkäkielto ja näyttelijäsuoritus
Tilaajalle
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Ilmeisesti Lapin täytyy maistua hiihtokeskuksissa sijainnista huolimatta – Ukon poronmaksa ja kuha pelastivat nälkäiset Tahkolla
Arvio
Nikke Kinnunen
Ravintolat
|
Konstailematon keitto teki vaikutuksen italialaisravintolassa
Arvio
Suvi Jylhänlehto
Ravintolat
|
Söin täällä: Oululainen Alfred tarjosi mainiot muikut ylellisessä miljöössä
Arvio
Piia Lehojärvi
Ravintolat
|
Söin täällä: Näyttääkö tämä 21 euron kalalautaselta? Tamperelainen ravintola ei ole maineensa arvoinen
Kolumni
Petteri Summanen
Kauppa
|
Ruokaa saa tilattua halvalla kotiin, mutta hinta siitä on kova
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Paras ravintolaelämys syntyy pienistä maisteluannoksista – Mikkelin Mikiossa tuoksuu kalakastike ja makupalat ovat rapsakoita ja raikkaita
Ravintolat
|
IL: Nyt palvelua vain englanniksi, kertoo hampurilaisketju kassallaan Helsingissä
Ravintolat
|
Hans Välimäen uusi ravintola tarjoaa rehdisti lihaa – ”Olimme aluksi ujoja siinä, miten liha tuodaan ravintolaan”
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Ahvenpötkylä hurmasi harmoonitehtaalla – pian holvikaarten alla selvitellään murhaa
Ravintolat
|
Kotipizza siirtyy käyttämään myös ulkomaista lihaa – näin yritys selittää päätöstä
Ravintolat
|
HOK-Elanto irtisanomassa jopa 140 työntekijää – avasi juuri uuden ravintolan
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Tätä perinteisempää grilliruokaa saa hakea – testissä Lappeenrannan Tuen Grilli
Ravintolat
|
Noho ostaa tamperelaisen ravintolaketjun
Ravintolat
|
Useissa ravintoloissa henkilökuntakin oli päissään ‒ poliisi toruu menoa Päijät-Hämeessä
Ravintolat
|
Kerroshampurilaisen saa nyt myös kasvisversiona – Hesburger kehitti täysin uuden pihvin
Kolumni
Eija Mansikkamäki
Ravintolat
|
Söin täällä: Pieni korttelibistro yllätti Rovaniemellä
Ravintolat
|
Tässä on Suomen paras lounasravintola – löytyy Lapinlahdelta
Arvio
Taneli Laine
Ravintolat
|
Söin täällä: Tartarin perunalastut jäivät arvoitukseksi mutta ruuan laatu vakuutti
Ravintolat
|
Onko suuntanasi Helsingin konemessut? Nappaa tästä ravintola- ja jatkopaikkavinkit
Ravintolat
|
Tällaisia annoksia ei ole Puumalassa ennen nähty: Erikoisillalliset myytiin hetkessä loppuun
Tilaajalle
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Entisessä musiikkikaupassa herkutellaan Savo-Karjalan lihoilla ja kaloilla sekä vähähiilihydraattisilla tacoilla
Arvio
Timo Filpus
Ravintolat
|
Söin täällä: Intialaisen ravintolan seisova pöytä osuu suomalaiseen makuhermoon
Ravintolat
|
Suuri ravintolatapahtuma levisi Porvoosta Helsinkiin – Smakussa maistellaan edullisia annoksia
Ravintolat
|
VR aikoo luopua asemaravintoloistaan – näitä ravintoloita muutos koskisi
Ravintolat
|
Henri Alén kertoo, mikä ravintolaruoassa maksaa – näin paljon annoksesta jää käteen
Ravintolat
|
Yksi Suomen arvostetuimmista ravintoloista ei lopettanutkaan – avaa uuteen, hulppeaan osoitteeseen
Tilaajalle
Ravintolat
|
Suuri ruokatapahtuma alkaa ensi viikolla Porvoossa – maistele annoksia edullisesti
Lihantuotanto
|
Sekä lihan kulutus että tuotanto ovat kasvaneet alkuvuonna − lihalajien välillä kuitenkin eroja
Tilaajalle
Ravintolat
|
NoHo Partnersin uusi toimitusjohtaja nimettiin – yhtiön liikevaihto kasvoi haastavassa markkinassa
Arvio
Terhi Torikka
Ravintolat
|
Luostarin lounas elää paastoaikojen mukaan
Arvio
Riitta Mustonen
Ravintolat
|
Ruokalistan tarjonnan ratkaisevat päivän saalis ja sato – Olutpanimon pubi vannoo lähiruuan nimeen
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Somalialainen haudutettu lammas tarjotaan yllättäen makaronin kanssa, mutta sille on looginen syy
Arvio
Terhi Torikka
Ravintolat
|
Söin täällä: Odottamisen arvoinen burgeri Vuoksen varrella
Ruoka
|
Ruokamyrkytykseen sairastui viime vuonna yli 1600 ihmistä – Mikkelin kouluruokaepidemia nosti tartuntamäärää
Ravintolat
|
Helsinki-Vantaan ravintolamaailma on maailman paras – nappasi arvostetun palkinnon
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Keko lihaa, makkaraa ja juustoa erilaisilla sooseilla siivitti Balkanin tunnelmaan Kuopion satamassa
Ravintolat
|
Finnwatch: Ravintoloiden pitää lisätä kasviruoan menekkiä päästäkseen ympäristötavoitteisiinsa
Arvio
Terhi Torikka
Ravintolat
|
Runsas järvikalatäyte kruunasi uuniperunan – pitkä karjalainen aamiainen jäi kiinnostamaan
Ravintolat
|
Ravintola-alalla joka kuukausi satoja työtapaturmia – keittiössä monta erilaista riskiä samaan aikaan
Ravintolat
|
Tuleeko Suomeen uusia Michelin-tähtiä? – Parhaat pohjoismaiset ravintolat palkitaan tänään Helsingissä
Arvio
Katja Lamminen
Ravintolat
|
Puijossa syödään tornista näkyvillä mailla tuotettua ruokaa – terriinit ja pateet terrorisoivat lähiruokapöytää
Ravintolat
|
Söin täällä: Salaattipöytä hurmaa historiallisen Iisalmen miljöössä
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Joensuusta löytyi helmi – luulin burgeripaikaksi, mutta sainkin jotain aivan muuta
Arvio
Terhi Pape-Mustonen
Ravintolat
|
Söin täällä: Vanhan koulun nostalginen tunnelma sopii hyvin pubiravintolalle
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
”Paras kala-annos, jonka olen syönyt” – vasta-avatun Tellerin rehtiin ruokaan on helppo ihastua
Ravintolat
|
Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla