Saunassa syntynyt voittaja
Kotimaisista yrteistä potkua.Saunan lämmössä on löytynyt ratkaisu moneen ongelmaan. Saunassa voi syntyä myös ajatus, joka johtaa maailman parhaan ginin syntymiseen. Viiden nuoren miehen pari vuotta sitten Isokyrön vanhaan meijeriin perustaman tislaamon Napue-gini valittiin viime torstaina parhaaksi giniksi alansa arvostetuimmassa kansainvälisessä kilpailussa.
Ginin raaka-aineena käytetään suomalaista ruismallasta ja perinteisten giniin käytettävien yrttien lisäksi neljä itse kerättyä suomalaista yrttiä. Tuote viimeistellään tuoreilla koivunlehdillä, mesiangervolla, karpalolla ja tyrnillä. Aikaisemmin Oltermanni-juuston kotina tunnetussa meijerissä kotimainen laatutuotanto jatkuu.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

