Politiikka

Suomenmaa: Kulmunille koulutuksia järjestellyt erityisavustaja Jääskeläinen: “Olen syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi”

Erityisavustaja Kari Jääskeläinen ymmärtää menettäneensä poliittisten tehtävien hoidossa vaadittavan luottamuksen.
Jaana Kankaanpää
Erityisavustaja Kari Jääskeläinen järjesti Katri Kulmunille ylihinnoiteltua esiintymiskoulutusta, joka maksettiin valtion varoin.

Keskustajohtaja Katri Kulmunin ministerieroon johtaneita esiintymisvalmennuksia järkkäillyt erityisavustaja Kari Jääskeläinen on Suomenmaan mukaan pyytänyt toimintaansa anteeksi keskustan kansanedustajilta ja puoluehallituksen jäseniltä.

"Kuten julkisuudessa on kerrottu, olen toiminut erityisavustajana taitamattomasti ministerin esiintymisvalmennukseen liittyvissä asioissa. Tästä on koitunut suurta vahinkoa puolueen puheenjohtaja Katri Kulmunille. Olen tästä syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi", Jääskeläinen kirjoittaa viestissä.

"Ymmärrän, että olen menettänyt poliittisten tehtävien hoidossa vaadittavan luottamuksen, joten enempien julkisten erottamisvaatimusten esittäminen ei ole tarpeen", hän jatkaa lyhyessä viestissään.

Lue Suomenmaan juttu tästä.

Lue lisää

Kulmunin entinen erityisavustaja Kari Jääskeläinen valittiin Kymen Yrittäjien aluejohtajaksi

Poliisi aloittaa esitutkinnan Katri Kulmunin viestintäkoulutushankinnoista – yhtä virkamiestä epäillään rikoksista

Vaatiko Kulmuni koulutusta nimenomaan Tekiriltä vai ei? Tapahtumien aikajana luo ex-ministerin selvityksestä sekavan vaikutelman

TEM:n selvitys Kulmunin koulutuksista: Jatkotoimenpiteet tarpeellisia