Uutiset

Nurmos ja Murtola Invest myivät Muscle Hillin poikansa Italiaan

Timo Nurmoksen valmennuksessa ja hänen sekä iisalmelaisen Murtola Invest Oy:n omistuksessa kilpaillut Muscle Hillin poika Global Trustworthy 10,7 ja melkein neljä miljoonaa kruunua muuttaa Sulkysportin nettiuutisen mukaan Italiaan.
Anu Leppänen
Timo Nurmoksen ja Murtola Invest Oy:n tähän asti omistaman Global Trustworthyn uusi valmentaja on Alessandro Gocciadoro. Uusi omistaja on myös italialainen Scuderia Pink and Black.

Kahdeksanvuotias Muscle Hillin poika oli sekä Kriteriumissa että Derbyssä suosikkeja ja sijoittui kummassakin kolmanneksi. Molemmissa sen palkinto oli dubbelchansin myötä miljoona kruunua. Derbyn juoksu varsinkin jäi harmittamaan, sillä ori haparoi loppusuoralla. Erot olivat pienet, ja tuohon näytti palavan voitto. Nyt hevonen on myyty italialaiselle Scuderia Pink And Blackille ja menee Alessandro Gocciadoron valmennukseen.

Vanhemmalla iällä Global Trustworthy on kilpaillut harvakseltaan, ja tuorein esitys on tapaninpäivältä 2019. Ori siirtyy Italiaan perustreeniin alussa, kertoo ruotsalainen Sulkysport. Ostaja Scuderia Pink And Black on satsannut kovasti viime aikoina ravureihin, kertoo Gocciadoron vaimo Sinead Sernicoli Sulkysportin kommentissaan.

Global Trustworthyn isoimmat voitot ovat 400000 kruunun arvoiset ykköset Silverhästenissä ja Frances Bulwarkin lähdössä. Oriilla on 10 voittoa 25 kilpailusta. Se on siitosoriainestakin. Emä Trophy Stand (Garland Lobell) on myös miljonääri yli 1,3 miljonan kruunun ansioineen ja mennyt ennätyksen 11,3. Tamma on jättänyt lisäksi Global Trustworthyn täyssiskon Differenceadaymade samoin 11,3 ja karvaa vaille miljoona kruunua sekä yli puoli miljoonaa tienanneen tamman Strangerinthenight (Ready Cash) 13,6 voltista.

Tästä pääset Global Trustworthyn tietoihin (härtsamning=sukutiedot ja tävling=kilpailu-ura).

Tässä linkki Sulkysportin alkuperäiseen juttuun, jossa aamun uutiskatsauksessa muitakin uutisia.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kymi GP värväsi ME-ruuna Seismic Waven - rata-arvonta maanantaina livenä

Viikonlopun huippuravit: Killerin Eliitti, Jämtlands Stora Pris ja Oslo Grand Prix

"Ohjastaminen on työni - hevonen itsessään intohimo" - Mika Forss on nyt virallisesti Ruotsin mies

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video