Uutiset

Parvelan Retulle haastajat Jan-Olov Perssonin tallista Pohjolan 6-vuotispokaaliin

Kuninkuusraviperjantain päälähtö on Pohjolan 6-vuotispokaali. Mukaan ilmoitettiin vain kuusi osallistujaa, mutta laatua riittää.
Arkistokuva: Anu Leppänen
Petri Laineen supertähti Parvelan Retu ponnistaa Hannu Torvisen ohjastamana Pohjolan 6-vuotispokaaliin ykkösradalta.

Kuninkuus- ja kuningatarkisaan otetaan Seinäjoella alkulämpöä perjantaina 30. heinäkuuta. Päiväravien päälähtö on 15 000 euron ensipalkinnolla ravattava ja ensimmäistä kertaa järjestettävä Pohjolan 6-vuotispokaali.

 

Mukaan ilmoitettiin vain kuusi osallistujaa, mutta viivalla ovat kotimaan huiput Parvelan Retu ja Stallone sekä ruotsalaisen kylmäverikeisari Jan-Olov Perssonin iskukykyinen kaksikko B.W.Rune ja Guli Roy.

 

”Pitkään ehdolla olivat myös Öystein Tjomslandin parivaljakko Nordsjö Odin – Våler Nikolai, mutta jälkimmäisellä oli pientä murhetta terveyden kanssa ja ensin mainittukin vedettiin sitten aamulla listoilta pois. B.W.Rune oli jo hyvissä ajoin tulossa, ja viime hetkellä saatiin mukaan vielä Guli Roy”, sanoo kilpailua ideoimassa ollut Mikael Mattfolk.

 

Mattfolk jatkaa, että B.W.Rune kilpailee vielä tänä iltana Bergsåkerissa.

 

”Toivotaan, että se kisa sujuu haavereitta. Guli Royta ohjastaa Seinäjoella Jukka Torvinen ja B.W.Runea Olli Koivunen.”

 

Näet Pohjolan 6-vuotispokaalin lähtölistan täältä.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Varsahuutokaupan kallein varsa Tukkijätkä juoksi koelähdön muutama tunti ennen myyntiä – "Kilpaa ei luultavasti ajeta tänä vuonna. Paitsi jos rahat loppuu kesken, niin sitten ajetaan"

Ihmemaan tarinoita: Liisan Tulilinnun ei koskaan pitänyt kisata seppeleestä

Hambon ja Oaksin karsinnat vuorossa viikonloppuna – Vuoden 2001 voittaja Stefan Melander: ”Marcuksen kolmikko vaikuttaa melko vahvalle"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video