Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Kuuntele, miltä kimalaispesässä kuulostaa – Jokaisella kimalaislajilla on tunnistettava ääni
MT Hevoset: Näin nopeasti sirkusteltta nousee tyhjälle hiekkakentälle – 27-vuotiaan Samir Abdelmeguidin perustama Sirkus Tähti kiertää Suomea jo kahdeksatta kesää

Lihapata

Ripottele liha-kasvispadan pinnalle lopuksi runsaasti tuoretta persiljasilppua.

Liha-kasvispata

Ruoka|Resepti28.3.
Poron potkat hautuvat padassa herkullisiksi.

Poronpotkapata

Ruoka|Resepti11.3.
Hirvipata tarjotaan lohkoperunoiden, uunijuuresten tai kuohkean perunamuusin kanssa.

Aarre | Mehukas hirvipata

Ruoka|Resepti29.11.2021
Rasvainen porsaankasleri saa raikasta makua omenasta, kyssäkaalista ja palsternakasta.

Omenainen possupata

Ruoka|Resepti5.11.2021
Moskovan pataan upotetaan venäläisen keittiön luottokolmikko: suolakurkku, hunaja ja smetana.

Moskovan pata

Ruoka|Resepti5.11.2021
Karjalanpaistilihoista voi mainiosti valmistaa myös runsaasti juureksia sisältävän pataruuan.

Juureksin rikastettu karjalanpaisti

Ruoka|Resepti26.2.2021
Juuresraasteiden joukkoon voit halutessasi lisätä myös hapankaalia, joka mehevöittää raastekerrosta.

Juures-hirvipata

Ruoka|Resepti27.11.2020
Maukas pata syntyy hiljaa muhien joko liedellä tai uunissa. Maustamisen jujuna on sitruunainen valkosipuli-persiljatahna, punaviiniliemi ja artisokkakoristelu.

Punaviinissä haudutettu karitsapata

Ruoka|Resepti9.4.2020
Mehevästä porsaan kasslerista valmistuu vastustamattoman herkullinen osso buco.

Kassleria osso bucon tapaan

Ruoka|Resepti25.2.2020
Voit kokeilla merimiespihvin nesteeksi oluen sijaan myös maitoa.

Merimiespihvi hirvestä

Ruoka|Resepti25.2.2020
Sydänpalat jäävät melko kiinteiksi eli niihin jää purutuntumaa pitkästä hauduttamisesta huolimatta.

Aarre | Lihapata hirvenvasan sydämestä

Ruoka|Resepti2.1.2020
Pitkään haudutettu burgundilainen lihapata on ranskalaisen keittiön perinnettä.

Burgundinpata

Ruoka|Resepti8.11.2019
Kahvimarinadissa maustunut ja kypsynyt suikalepata sopii riisin kanssa vaikka vierastarjottavaksi.

Kahvimarinoitu lihapata

Ruoka|Resepti11.10.2018

Luetuimmat

  • Moottorisahasirkkeli on melkoisen jyry peli – katso video
    5.7.
  • Pekka Korpi luopui tallistaan Ruotsissa: ”Tuntui, että aina oli väärässä paikassa”
    13:11
  • Leo Mönttisen vastoinkäymisten vuosi sai jatkoa – ”Tähän asti on sattunut vain muille, mutta nyt näköjään sattuu minulle”
    12:23 Tilaajalle
  • Yrittäjien Pentikäinen vaatii Teollisuusliittoa lopettamaan Sievi Elementin kiusaamisen – liitto toppuuttelee puuttumasta asiaan, josta yrittäjäjärjestöllä ei ole riittäviä tietoja
    5.7. Tilaajalle
  • Iso osa ensi kesän tuotantopanoksista hankitaan ennen vuodenvaihdetta – näin moni aikoo lopettaa viljelyn
    06:00 Tilaajalle
  • Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa
    5.7.
  • Viljanen: Riski takaisinperinnästä on ottamisen arvoinen, edessä voi olla jopa konkursseja – ”Eläinpalkkiot on pakko saada tämän vuoden puolella”
    07:00
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Näin nopeasti sirkusteltta nousee tyhjälle hiekkakentälle – 27-vuotiaan Samir Abdelmeguidin perustama Sirkus Tähti kiertää Suomea jo kahdeksatta kesää
    21:00
  • ”Olimme neuvostovallan alla kuin valkoisia villi-ihmisiä” — ukrainalainen maataloustoimittaja kammoksuu paluuta entiseen
    20:00
  • Kuuntele, miltä kimalaispesässä kuulostaa – Jokaisella kimalaislajilla on tunnistettava ääni
    19:00
  • Ministeriö haluaa sallia hanhenmetsästyksen taas rajoitetusti Lapissa
    18:30
  • Katso video: Tästä ei enää MM-kisat muutu eksoottisemmaksi – heavyneulonta yhdistää käsityöt ja raskaan musiikin
    18:00
  • Janina Glad teki rohkean ratkaisun peruskoulun jälkeen – ”Muutamaa vuotta vanhempana en välttämättä olisi siihen uskaltautunut”
    18:00 Tilaajalle
  • Purra: Hallituksen on luovuttava hiilineutraalisuustavoitteestaan – ”Tarvitsemme turpeen ja kattavan energiapaletin”
    17:30
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus