Ruuan alkuperä puhutti messuilla
55 000 kävijää vieraili Helsingin messukeskuksen yhteistapahtumassa viikonloppuna. Yksi viikonlopun kuudesta näyttelystä oli uusi Lähiruoka ja luomu -tapahtuma.Ruoan alkuperä ja terveellinen ravinto puhututtivat uusilla Lähiruoka & luomu -messuilla. Messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin.
”Kuluttajat ovat olleet hyvin kiinnostuneita aiheista ja tulleet juttelemaan sekä kyselemään osastollemme. Tapahtumassa on ollut hyvä tunnelma ja paljon kävijöitä”, Pro Luomu ry:n messuvastaava Leena Saari toteaa tiedotteessa.
Hänen mukaansa kuluttajat ovat halunneet keskustella erityisesti luomutuotteiden luotettavuudesta ja jäljitettävyydestä.
Lähiruoka ja luomu -messuilla luovutettiin ensimmäistä kertaa Vuoden lähiruokateko -palkinto, jonka pokkasi tamperelainen keittiömestari Heikki Ahopelto . Kunniamaininta myönnettiin Herttoniemen Ruokaosuuskunnalle.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

