Uunilenkki uudella tapaa: Rutkasti makua
Uunilenkki uudistui ja sai pintaansa italialaisia aineksia – tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa punasipulihöystein.Uunilenkki uusiksi italotyyliin
4 annosta
- Ainekset
- 1 (580 g) lenkkimakkara
- 200 g kiinteää mozzarellaa
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- ½ ruukkua tuoretta basilikaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori makkarat ja leikkaa ne pitkittäin halki. Nosta makkarat uunivuokaan leikkuupuoli ylöspäin.
Leikkaa juustosta ohuita viipaleita. Viipaloi tomaatit. Jos ne ovat isoja, puolita viipaleet. Kuori ja viipaloi sipuli.
Asettele juusto-, tomaatti- ja sipuliviipaleita limittäin makkaroiden päälle. Livauta väleihin basilikanlehtiä ja rouhi päälle mustapippuria.
Paista uunimakkaroita 225 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Tarjoa muusin tai lohkoperunoiden kera.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


