Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Aurinko saattaa milloin tahansa yllättää tekniikasta riippuvaisen ihmiskunnan ja levittää revontulet päiväntasaajalle ‒ ”Onneksi osa ihmisistä osaa vielä lukea paperikarttoja ja käyttää sekstanttia”
MT Metsä: Perhojen rakentelijan pitää tuntea hyönteiset ‒ parhaimmillaan vavassa pitää olla kiinni erilainen perho aamulla ja illalla, kertoo konkari

Sian arvokkain osa on saparo – Suomesta viedään sianlihaa Euroopan kärkihinnoilla

Atria vie Suomesta sianlihaa ympäri maailmaa. Suomesta vietävän sianlihan vientihinta on Euroopan korkeimpia.
Sian osista paras vientihinta saadaan tällä hetkellä saparosta, josta saadaan noin 6 euroa kilolta.
Markku HirvijärviAtria Suomiruuan vientiruuan vienti Kiinaanviennin arvoEurostatPetri HaaparantaHKScan

Lue lisää

Suomalaisten sillimaku on kehittynyt omanlaisekseen kahden vahvan sillikulttuurin välissä.

Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa

Ruoka|Ruoka24.6.Tilaajalle
Asiakkaiden tuomia raparpereja saa ottaa kaupasta ilmaiseksi, sanoo kolmatta vuotta Voikukka-nimistä kyläkauppaa pyörittävä Sini-Maria Tiainen.

Kyläkaupat varautuvat juhannuksen myyntipiikkiin – Kyläkauppias paljastaa yllättävän tuotteen, joka päätyy monen ostoskoriin keskikesän juhlan aikana

Uutiset|Elintarviketeollisuus23.6.

Juhannukseen valmistautuvan grillaajan kannattaa napata kaupasta mukaan tätä tuotetta

Ruoka|Elintarviketeollisuus22.6.

Osaston luetuimmat

  • Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa
    24.6. Tilaajalle
  • Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä
    13:00
  • Makkarakupit
    3.6.2016
  • Loistava juhannusaterian alkupala, jonka voit tehdä etukäteen: kylmä kasvissosekeitto ja siikaleivät
    22.6.
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Muurinpohjaletut
    18.6.2019
  • Raparperikiisseli
    8.6.2018

Osaston luetuimmat

  • Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa
    24.6. Tilaajalle
  • Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä
    13:00
  • Makkarakupit
    3.6.2016
  • Loistava juhannusaterian alkupala, jonka voit tehdä etukäteen: kylmä kasvissosekeitto ja siikaleivät
    22.6.
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Muurinpohjaletut
    18.6.2019
  • Raparperikiisseli
    8.6.2018

Osaston uusimmat

  • Nopeus on valttia eläintaudin nujertamisessa – Tanskassa lintuinfluenssanäyte lähtee tilalta poliisisaattueessa tai helikopterilla
    14:30 Tilaajalle
  • Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä
    13:00
  • Nuorempana keräilin reseptejä mappiin – miksi ruuanlaittoharrastus hiipui?
    09:00
  • Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa
    24.6. Tilaajalle
  • Aarre | Mustikka on metsiemme terveysherkku – myös sen lehdet kannattaa hyödyntää
    23.6.
  • Kauppias juhannuksen makkaratrendistä: ”Nyt myydään raakamakkaraa”
    23.6.
  • McDonald’sin tilalle Venäjällä tullut pikaruokaketju rikkoi ennätykset – ”Emme ole ikinä nähneet tällaista”
    23.6.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus