Marjamaljat ja kookos-valkosuklaakinuski
Jälkiruuan voit koota pakastimen marja-aarteista ja kruunata sen hieman erilaisella kinuskilla, joka syntyy kookoskermasta ja valkosuklaasta.Marjamaljat ja kookos-valkosuklaakinuski
4 annosta
Ainekset
- noin 400 g pakastemarjoja (esimerkiksi kotimaisia vadelmia ja herukoita)
Kookoskinuski
- 1 prk (165 ml) kookoskermaa
- 1 dl sokeria
- 100 g valkosuklaata
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Anna marjojen sulaa hetki. Jaa ne kohmeisina annosmaljoihin.
Mittaa kattilaan kookoskerma ja sokeri. Keitä sekoitellen noin 5 minuuttia. Lisää mukaan suklaa pikku paloina ja anna liueta. Mausta kastike vaniljalla.
Kaada kuumaa kastiketta marjojen päälle ja tarjoile heti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


