Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Kuuntele, miltä kimalaispesässä kuulostaa – Jokaisella kimalaislajilla on tunnistettava ääni
MT Hevoset: Näin nopeasti sirkusteltta nousee tyhjälle hiekkakentälle – 27-vuotiaan Samir Abdelmeguidin perustama Sirkus Tähti kiertää Suomea jo kahdeksatta kesää

Sirkkoja myydään nyt tukussa ravintoloille – "Meidän on syytä aloittaa muutos länsimaista ja näyttää suuntaa"

Pääkaupunkiseudulla sirkkoja on tarjottu jo opiskelijaravintolassa. Sirkoista saa myös hienon ravintola-annoksen.
Tilaajalle
Kokki Henri Alén on yksi Entocuben sijoittajista. Hän on kehitellyt sirkkaruokia, kuten ruiskuoreen tehtyjä sirkkatäytteisiä tacoja. "Haluan olla paraatipaikalla ja saada ensimmäisenä tietoa. Ihan hyvä ei riitä, jos halutaan breikata ja tehdä muutos."
EntocubeHenri AlénPerttu Karjalainensirkkasirkkaruoka

Lue lisää

Verohallinnon mukaan on yleistä, että asiakas saa veroja kiertävissä ravintoloissa ainoastaan korttimaksupäätteestä tulostuvan kuitin, josta näkyy vain maksettu summa. Kuva ei liity juttuun.

19,5 miljoonaa euroa maksamattomia veroja viidessä vuodessa ‒ Verohallinto tehostaa ravintoloiden valvontaa

Ruoka|Talous15:00
Suomalaiset kuluttajat pitävät kotimaista ruuantuotantoa tärkeänä huoltovarmuuden kannalta. Kuva ei liity tapaukseen.

Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus

Ruoka|Kauppa13:00
Leivällä on ollut ja on edelleen vankkumaton paikka suomalaisessa ruokakulttuurissa ja suomalaisten ruokapöydissä, Leipätiedotus tiedottaa.

Länsi oli ennen kovan ja itä pehmeän leivän aluetta – paikallisia leipiä pääsee maistelemaan kesän matkoilla

Ruoka|Ruoka5.7.

Osaston luetuimmat

  • Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa
    5.7.
  • Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus
    13:00
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen
    1.7.
  • Länsi oli ennen kovan ja itä pehmeän leivän aluetta – paikallisia leipiä pääsee maistelemaan kesän matkoilla
    5.7.
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • 19,5 miljoonaa euroa maksamattomia veroja viidessä vuodessa ‒ Verohallinto tehostaa ravintoloiden valvontaa
    15:00

Osaston luetuimmat

  • Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa
    5.7.
  • Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus
    13:00
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen
    1.7.
  • Länsi oli ennen kovan ja itä pehmeän leivän aluetta – paikallisia leipiä pääsee maistelemaan kesän matkoilla
    5.7.
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • 19,5 miljoonaa euroa maksamattomia veroja viidessä vuodessa ‒ Verohallinto tehostaa ravintoloiden valvontaa
    15:00

Osaston uusimmat

  • 19,5 miljoonaa euroa maksamattomia veroja viidessä vuodessa ‒ Verohallinto tehostaa ravintoloiden valvontaa
    15:00
  • Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus
    13:00
  • Yle uutiset | Ouluun tulee Suomen ensimmäinen hävikkiruokafestari
    10:01
  • Länsi oli ennen kovan ja itä pehmeän leivän aluetta – paikallisia leipiä pääsee maistelemaan kesän matkoilla
    5.7.
  • Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa
    5.7.
  • Ravintola Kaskis Turussa sai Michelin-tähden ensimmäisenä Suomessa Helsingin ulkopuolella, helsinkiläinen Palace sai toisen tähtensä
    5.7.
  • Kurtturuusun tuhoaja voi mutustaa ruusunkukkia ‒ Myös laiduntavien eläinten ruokavalio sisältää ihmisravinnoksi kelpaavia kukkia
    4.7.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus