Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Valtran omistajan AGCOn jättiongelmat jatkuvat, kaikki konsernin järjestelmät edelleen nurin ‒ MT:n tiedot: vaikuttaa jo varaosien saantiin, traktorien keväthuollot vaakalaudalla
MT Metsä: Yhteismetsien suosio pysyy kasvussa, mutta maakunnalliset erot ovat suuria

Halvalta nyt myös kauralaku, joka sopii keliaakikoille

Halvan gluteeniton kauralaku on valmistettu kotimaisesta puhdaskaurasta.
Halvan gluteeniton kauralaku muistuttaa paljon tavanomaista, mutta on pehmeämpi rakenteeltaan.
Halvan gluteeniton kauralaku muistuttaa paljon tavanomaista, mutta on pehmeämpi rakenteeltaan. Kuva: Riitta Mustonen
Ruoka25.1.202221:50
Riitta Mustonen
HalvaGluteenitongluteeniton lakritsakeliakialakritsa

Lue lisää

Aarre | Vuohenputkipiirakka tuo kevään keittiöön

Resepti10:00

Arvio

Suvi Jylhänlehto

Söin täällä: Kanapestopasta tuo raideruokailussa vaihtelua klassikkolihapullille

Ruoka|Ruoka15.5.

Kevään helppo grilliherkku: pujota vartaisiin parsaa ja juustoa

Resepti15.5.

Osaston luetuimmat

  • 26 000 euron viskipullo saapuu elokuussa Kuopioon ‒ paukku maksaa kahden viikon palkan14.5.
  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • Kevään helppo grilliherkku: pujota vartaisiin parsaa ja juustoa15.5.
  • Söin täällä: Kanapestopasta tuo raideruokailussa vaihtelua klassikkolihapullille15.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Punajuuri-makkarapata6.11.2020
  • Parsapiirakka ja marinoidut katkaravut17.5.2019

Osaston luetuimmat

  • 26 000 euron viskipullo saapuu elokuussa Kuopioon ‒ paukku maksaa kahden viikon palkan14.5.
  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • Kevään helppo grilliherkku: pujota vartaisiin parsaa ja juustoa15.5.
  • Söin täällä: Kanapestopasta tuo raideruokailussa vaihtelua klassikkolihapullille15.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Punajuuri-makkarapata6.11.2020
  • Parsapiirakka ja marinoidut katkaravut17.5.2019

Osaston uusimmat

  • Aarre | Vuohenputkipiirakka tuo kevään keittiöön10:00
  • Söin täällä: Kanapestopasta tuo raideruokailussa vaihtelua klassikkolihapullille15.5.
  • Kevään helppo grilliherkku: pujota vartaisiin parsaa ja juustoa15.5.
  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • 26 000 euron viskipullo saapuu elokuussa Kuopioon ‒ paukku maksaa kahden viikon palkan14.5.
  • SCMP: Pekingiläiset hamstraavat paniikissa ruokaa koronasulun pelossa ‒ Shanghaissa kaupunkilaiset suljettiin koteihinsa viikoiksi13.5.
  • Tällä ohjeella teet kevään herkullisimman risoton13.5.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus