Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen
Voin ruskistaminen saa sen maistumaan pähkinäisen paahteiselta ja niin herkulliselta, että sitä voisi vaikka juoda suoraan kupista. Ruskistaminen on helppoa, kunhan on huolellinen eikä päästä voita palamaan. Grillatut varhaisperunat nousevat uudelle tasolle, kun ne aateloidaan ruskistetulla voilla ja kruunataan runsaalla hienonnetulla ruohosipulilla.

Osaston luetuimmat
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla12.8.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017