Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen
Voin ruskistaminen saa sen maistumaan pähkinäisen paahteiselta ja niin herkulliselta, että sitä voisi vaikka juoda suoraan kupista. Ruskistaminen on helppoa, kunhan on huolellinen eikä päästä voita palamaan. Grillatut varhaisperunat nousevat uudelle tasolle, kun ne aateloidaan ruskistetulla voilla ja kruunataan runsaalla hienonnetulla ruohosipulilla.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Tämä perunalisuke valmistuu supernopeasti pakasteperunamuusista
- Parsakaalisosekeitto
- Kahden kalan ruusukkeet on juhlava pääruoka – piparjuurikastike tuo kivasti potkua
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon