Pähkinäinen kevätsalaatti
Pähkinöiden lisääminen salaattiin tekee salaatista paitsi maistuvampaa myös tuhdimpaa, sillä pähkinöissä on paljon rasvaa – onneksi hyvää sellaista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pähkinäinen kevätsalaatti
Ainekset
- vihreää ja punertavaa salaattia
- yrttejä: minttua, sitruunamelissaa
- sinimailasen ituja
- viinirypäleitä
- 1 pieni punasipuli
- sinihomejuustoa viipaleina tai murusina
- saksanpähkinöitä ja pekaanipähkinöitä
Sitruunainen öljykastike
- yhden sitruunan mehu
- 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
- 1/2 rkl juoksevaa hunajaa
- ripaus yrttisuolaa
Valmistusohje
Halutessasi paahda ensin pähkinät. Kuori ja viipaloi punasipuli, halkaise rypäleet, revi salaatinlehdet ja kokoa salaatti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset ja ripottele salaatin joukkoon tai aseta tarjolle.
Osaston luetuimmat
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mummolan mustikkapiirakka19.7.2019
- Härkäpaputuotteessa listeriaa ‒ Raisio ilmoitti tuotteen takaisinvedosta10.8.