Aamupuuro pinaatilla, pekonilla ja kananmunilla
Jos haluat oikein tuhdin aamupuuron, lisää annoksen päälle keitettyä kananmunaa ja pinaattia sekä rapeaksi paistettua pekonia.Aamupuuro pinaatilla, pekonilla ja kananmunilla
2 annosta
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 2–3 siivua pekonia
- 2–3 dl pinaattia (tuore tai pakaste)
- 2 dl isoja kaurahiutaleita
- 5 dl vettä
- suolaa
Valmistusohje
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää isot kaurahiutaleet veteen. Anna veden kiehua hetki, mutta pudota sitten lämpöä ja jätä puuro hautumaan.
Hauduta pinaattia hieman pannulla öljyssä. Jos käytät tuorepinaattia, muista huuhdella ensin.
Keitä kananmunat.
Lisää puuroon osa pinaatista ja hieman suolaa. Sekoita.
Paista pekoni rapeaksi.
Annostele puuro ja laita päälle puolitetut kananmunat, haudutettu pinaatti sekä rapeat pekonit.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


