Viikunahyrrät

Nämä täytetyt pikkuleivät saavat täytteekseen viikunahilloa tai -marmeladia, mutta joku muukin marmeladi käy. Hyrrät ovat kuin pieniä leivoksia.
Kerrospikkuleivät ihanalla hillosydämellä ovat kuin pieniä leivoksia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viikunahyrrät

21 kappaletta

Ainekset

  • 200 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • ½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • Täyte
  • 200 g viikunahilloa tai -marmeladia

Valmistusohje

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pursota taikinasta pellille leivinpaperin päälle halkaisijaltaan noin 5 sentin spiraaleja 42 kappaletta. Paista 180-asteisessa uunissa 8—10 minuuttia.

Levitä hilloa yhdelle hyrrälle ja paina toinen päälle. Täytä hyrrät menekin mukaan, niin ne pysyvät rapeina. Koristele halutessasi tomusokerilla.