Nekkuneliöt
Nekkuneliöt on helppo, mutta herkullinen juhlatarjottava. Kypsä, nekkumainen taikinalevy leikataan lämpimänä neliöiksi tai viipalemaisiksi pikkuleiviksi.Nekkuneliöt
uunipellillinen
Ainekset
- 125 g voita
- 1/2 dl siirappia
- 1 1/2 dl sokeri
- 4 dl kaurahiutaleita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 1/2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Sulata voi. Sekoita siirappi ja sokeri voisulaan. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Taputtele murumainen seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Leikkaa kuumana haluamasi kokoisiksi viipaleiksi tai neliöiksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

