Kotipizza lisää kotimaisen kalan käyttöä pizzoissaan
Kotimaisen luonnonkalan hyödyntäminen tuotevalikoimassa paitsi tukee kestävää kalastusta myös tarjoaa uuden täytevaihtoehdon pizzan päälle.
Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju, ja sillä on yli 300 ravintolaa ympäri Suomen. Kuva: Janiko KemppiKotipizza aloittaa mittavan yhteistyön Pielisen kalajalosteen kanssa. Yhteistyön taustalla on Kotipizza brändi- ja markkinointijohtaja Laura Smolanderin mukaan halu kehittää ravintolaketjun tuotevalikoimaa.
”Tuotevalikoimaa uudistaessa teemme kuluttajatutkimuksia, ja kehittämisen taustalla on aina myös Kotipizzalle lähes 40 vuoden aikana kertynyt syvällinen ymmärrys suomalaisten pizzamausta niin kaupungeissa kuin maakunnissakin”, Smolander kertoo.
Luonnonkala saapuu täytevalikoimaan Kotipizzan ravintoihin ensi viikolla. Smolanderin mukaan ravintolaketjun asiakkaat arvostavat paitsi raaka-aineiden herkullisuutta myös niiden vastuullista tuottamista.
”Kotimaisen luonnonkalan hyödyntäminen uudistuneessa tuotevalikoimassa tukee kestävää kalastusta, mutta on myös erityisen herkullinen raaka-aine tonnikalan rinnalle.”
”Kotimaisen luonnonkalan hyödyntäminen uudistuneessa tuotevalikoimassa tukee kestävää kalastusta.”
Kotipizza-ravintoloiden tuotevalikoima täydentyykin Smolanderin mukaan Pielisen Kalan luonnonkala -tuotteella, mutta MSC-sertifioitu tonnikala täytevalikoimassa säilyy jatkossakin.
”Haluamme tarjota asiakkaillemme herkullisia raaka-ainevaihtoehtoja, ja kotimainen luonnonkala on maukas uusi vaihtoehto pizzan päälle”, Smolander korostaa.
Pielisen Kalan tuottama luonnonkala tulee Smolanderin mukaan osaksi Kotipizzan pysyvää raaka-ainevalikoimaa ja on valittavissa täytteeksi esimerkiksi kaikkiin omavalintaisiin Perfetta-pizzoihin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


