Varaudu yllätysvieraisiin: Punaherukka-kinuskirahkamaljat valmistuvat todella helposti
Punaherukka-kinuskirahkamaljat valmistuvat nopeasti.
Tuoreista punaherukoista, kinuskirahkasta ja kekseistä teet näppärästi maukkaat jälkiruokamaljat. Kuva: Helena Saine-LaitinenErilaiset marjaisat Pappilan hätävara -tyyppiset kerrosherkut kokoat helposti ruokakaapin aineksista.
Punaherukka-kinuskirahkamaljat
6 annosta
- Ainekset
- 1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
- 1½ dl valmista kinuskikastiketta
- 1 prk (2 dl) vispikermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 6 dl punaherukoita
- 8 kandisokerikeksiä
Valmistusohje
Kumoa rahka kulhoon ja sekoita joukkoon kinuskikastike.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Sekoita kerma rahkaseokseen. Tarkista maku ja lisää halutessasi kinuskikastiketta.
Kääntele peratut herukat rahka-kermaseokseen. Jätä̈ muutama marja koristeluun.
Murenna keksit pakastepussissa kaulimella. Jaa murske annoslasien pohjalle ja jätä vähän muruja koristeluun.
Lusikoi herukkarahka laseihin. Viimeistele marjoilla ja keksimuruilla.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

