Madekeitto höyrysi lohikeiton rinnalla Limingan persoonallisessa kalapaikassa
Jokapäiväinen lohikeitto on takuuvarma valinta Vihiluodon Kalassa. Nyt sen rinnalla saa myös madekeittoa.Vihiluodon Kala nelostien varrella Limingan Tupoksessa on jo rakennuksena käymisen arvoinen. Kalan mallinen puurakennus edustaa kiinnostavaa arkkitehtuuria ja sisustuskin kunnioittaa alueen kalastusperinnettä vanhoilla valokuvilla.
Kalaravintolan jokapäiväinen lohikeitto on takuuvarma valinta lounasaikaan. Keitto on kermainen ja kalaisa.
Lukuisten paikkojen lohikeittoja maistanut valokuvaaja kehuu, että Vihiluodon Kalan keitto on parhaimmasta päästä.
Tammikuun puolivälissä lohikeiton rinnalla ja samalla hinnalla sai myös madekeittoa.
Liemi on lohikeiton tapaan täyteläinen, mutta mateen mieto maku tekee ruuasta astetta valjumman.
Keiton kanssa itse tehty, tuore saaristolaisleipä maistuu taivaalliselle. Haudutetusta teestä myös plussaa.
Ravintolasta saa myös lukuisia muita kalaruokia paistetuista muikuista kalaburgereihin.
Vihiluodon Kala kertoo hyödyntävänsä mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, kuten Tyrnävän perunaa ja liminkalaisia vihanneksia.
Rakennuksessa on ravintolan lisäksi kalanjalostamo ja tehtaanmyymälä. Vihiluodon Kalalla on sopimuskalastajat muun muassa Hailuodossa, Oulujärvellä ja Unarinjärvellä Sodankylässä. Lohi tulee pääosin Norjasta.
Vihiluodon Kala, Rytiniementie 4, Tupos.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

