Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
Pizzamauste tekee pannaritaikinasta näppärästi syntyvän pohjan, johon upotat salamipizzan täytteet.Raejuusto-pizzapannari
noin 12 palaa
- Ainekset
- 6 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 prk (200 g) raejuustoa
- 1 ½ tl pizzamaustetta
- 1 tl suolaa
- Täyte
- 2 dl salamisuikaleita tai palvikinkkua silputtuna
- ½ (50 g) makeaa suippopaprikaa viipaloituna
- ½ punasipulia ohuina renkaina
- 1 rkl kapriksia
- noin 2 ½ dl pizzajuustoraastetta
Valmistusohje
Mittaa maito kulhoon ja vatkaa joukkoon munat, jauhot ja hiutaleet. Sekoita joukkoon raejuusto ja mausteet. Anna taikinan seistä mielellään puoli tuntia.
Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (noin 30 x 40 cm).
Ripottele päälle täyteaineet.
Paista pizzapannaria 225 asteessa 25–30 minuuttia.
Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


