Uutta potkua jälkiruokiin: Kahvilla viritetty toskakastike sopii erinomaisesti vaniljajäätelölle
Mokkamuruilla maustettu mantelinen toskakastike syntyy näppärästi ja maistuu lämpimänä ihanalta vaniljajäätelön kanssa.Kahvi-toskakastike
6–8 annosta
- Ainekset
- 150 g voita
- 2 ½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl vettä
- 3 tl pikakahvijauhetta
- 1 ps (100 g) mantelilastuja
- Lisäksi
- 1 l vaniljajäätelöä
Valmistusohje
Mittaa kattilaan voi, sokeri ja jauhot. Kiehauta ja anna kuplia muutama minuutti.
Lisää joukkoon kuumaan veteen sekoitettu pikakahvi.
Kääntele joukkoon mantelilastut ja kuumenna seos.
Tarjoa toskakastike lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

