Kesän lounasvinkki: Mehevät raakamakkaraleivät grillatuilla viinirypäleillä
Suolaiset raakamakkarat ja mehevän makeat lämpimät viinirypäleet sopivat loistavasti kesän lounasvoileipiin.Helteellä tekee mieli suolaista, ja raakamakkaraleivät ajavat asian mainiosti. Paahdetut tai grillatut viinirypäleet ovat suolaisten ja rasvaisten leipien makea huipennus.
Viinirypäle-raakamakkarabruschettat
6 annosta
- Ainekset
- 200 g punaisia viinirypäleitä
- 1 pkt (280 g) raakamakkaraa
- 6 viipaletta maalaisleipää
- 2 rkl voita tai margariinia
- 1 pkt (125 g) mozzarellaa
- 1 rkl balsamicokastiketta
- (persiljaa)
Valmistusohje
Grillaa makkaroita ja viinirypäleitä, kunnes ne ovat lämmenneet ja saaneet väriä. Paloittele makkarat.
Voitele leivät ohuelti molemmin puolin voilla tai margariinilla. Grillaa leipäviipaleita molemmin puolin, kunnes ne ovat saaneet sopivasti väriä.
Revi mozzarella kuumille leiville ja nosta päälle makkarapaloja sekä viinirypäleitä. Viimeistele balsamicokastikkeella ja halutessasi persiljalla.
Tarjoa heti.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


