Ruoka yhdistää sukupolvet ja tuo oman historian lähelle – erityisesti yksi perinneruoka kiinnostaa kotileipureita korona-aikaan
Perinneruuat pohjaavat oman maan antimiin ja sukupolvelta toiselle välittyneisiin taitoihin sekä meillä että maailmalla.

Osaston luetuimmat
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Söin täällä: Uudistunut Pastis tarjosi pikamatkan Ranskaan
- Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä
- Ohjelista ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin – rastita nämä kohdat, niin onnistut
- Vesi ja öljy ne yhteen soppii – tämä on oodi emulsiolle
- Perinteinen tiramisu vie kielen mennessään ‒ tässä resepti, jolla onnistut
- Kuusenkerkkäsiirappi