Vuoden ruokakasvattaja 2022 -tunnustus Jyväskylään − jaettiin ensimmäistä kertaa kahdessa kategoriassa
Tunnustus jaettiin tänä vuonna kolmannen kerran.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Suomalainen luomusinihomejuusto palkittiin kilpailun parhaana – raati kuvaili herkkua aromikkaaksi ja juuri sopivan murenevaksi
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Suppilovahverokeitto
- Osa hupenevista Itämeren silakoista joutui punaiselle listalle WWF:n kalaoppaassa – "Hälyttävä merkki"
- Suppilovahveron voi sekoittaa myrkylliseen rustonupikkaan, mutta näin erotat ne toisistaan