Vuoden ruokakasvattaja 2022 -tunnustus Jyväskylään − jaettiin ensimmäistä kertaa kahdessa kategoriassa
Tunnustus jaettiin tänä vuonna kolmannen kerran.

Tunnustuksia myönnettiin ensimmäistä kertaa kahdessa kategoriassa, jotka olivat yksilöt ja yhteisöt. Kuva: Ruokatieto Yhdistys ry
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.