Mustikkateeleivät
Mustikkasilmät tuovat uutta makua ja ilmettä teeleipiin. Mustikkateeleivät valmistuvat nopeasti yllätysvieraiden saapuessa.Mustikkateeleivät
8 kpl
Ainekset
- 1 rkl sokeria
- 1 dl ruisjauhoja
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 1 dl pizzajuustoraastetta
- 1/2 dl juoksevaa voi-kasviöljyseosta
- 1 dl mustikoita
Valmistusohje
Mittaa kuivat aineet kulhoon. Jätä jauhoista pari ruokalusikallista teeleipien taputteluun. Sekoita joukkoon kermaviili, rasva, juustoraaste sekä lopuksi mustikat. Älä vaivaa taikinaa, ainoastaan sekoita tasaiseksi. Taputtele jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle pellille 8 teeleipää. Paista 225 asteessa 15 minuuttia. Tarjoa hiukan lämpiminä sellaisenaan tai hillon ja kermavaahdon kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

