Paholaisen laskiaispulla
Paholaisen laskiaispulla saa nimensä paholaisen hillosta. Se muistuttaa enemmän hampurilaista kuin laskiaispullaa.Paholaisen laskiaispulla
Ainekset
- 1 pkt (280 g) raakamakkaroita (esimerkiksi Livornon Luigi)
- 2 kananmunaa
- 4 rkl paholaisen hilloa
- 2 briossisämpylää
- rypsiöljyä paistamiseen
- suolaa
Srirachamajoneesi
- 1 dl majoneesia
- 2 rkl srirachaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita kaikki srirachamajoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Viillä makkaroiden kuoriin pitkät viillot päästä päähän ja poista kuoret. Sekoita hieman makkaroiden massaa kulhossa ja muotoile siitä kaksi ”burgeri”pihviä. Yhteen pihviin käytetään kaksi makkaraa.
Paista pihvit rypsiöljyssä keskilämmöllä noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.
Paista kananmunat pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Jätä keltuaiset ehjiksi. Mausta suolalla. Nosta paistetut munat makkarapihvien päälle odottelemaan.
Paahda sämpylät pannulla molemmin puolin.
Voitele paahdettujen sämpylöiden pohjat srirachamajoneesilla. Kokoa päälle pihvit, kananmuna ja paholaisenhilloa. Laita kansi päälle ja nauti.
Lue aiheesta lisää: Vetoaako sinuun Paholaisen laskiaispulla? HKScan kehitti laskiaiseen uuden rasvaisen ja suolaisen version
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


