Mäti-avokadomaljat
Mäti-avokadomalja on näyttävä ja täyttävä alkupala joulupäivän aterialle.Mäti-avokadomaljat
4–6 annosta
Ainekset
- 2 kypsää avokadoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 200 g savustettua lohta
- mustapippuria myllystä
- 100 g kirjolohenmätiä
- 1 prk (200 g) kevyt crème fraîchea
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
Halkaise avokadot ja poista kivet. Mausta avokado sitruunamehulla ja kuutioi.
Paloittele savukala. Pyöräytä myllystä hiukan pippuria kalapalojen päälle.
Mausta crème fraîche sokerilla. Kerrostele laseihin avokadokuutioita, lohipaloja, mätiä sekä crème fraîchea. Jätä hiukan mätiä pinnalle koristeeksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

