Mäti-avokadomaljat

Mäti-avokadomalja on näyttävä ja täyttävä alkupala joulupäivän aterialle.
Mäti-avokadomalja on näyttävä ja täyttävä alkupala joulupäivän aterialle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mäti-avokadomaljat

4–6 annosta

Ainekset

  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 200 g savustettua lohta
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g kirjolohenmätiä
  • 1 prk (200 g) kevyt crème fraîchea
  • 1 tl sokeria

Valmistusohje

Halkaise avokadot ja poista kivet. Mausta avokado sitruunamehulla ja kuutioi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Paloittele savukala. Pyöräytä myllystä hiukan pippuria kalapalojen päälle.

Mausta crème fraîche sokerilla. Kerrostele laseihin avokadokuutioita, lohipaloja, mätiä sekä crème fraîchea. Jätä hiukan mätiä pinnalle koristeeksi.