Marokkolainen sitruunabroileri

Marokkolaisessa sitruunakanapadassa tuoksuvat sitruunan lisäksi tähtianis, kaneli ja juustokumina. Broileri kypsyy uunissa mehevän mausteiseksi.
Marokkolaisessa sitruunakanapadassa tuoksuvat sitruunan lisäksi tähtianis, kaneli ja juustokumina.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Marokkolainen sitruunabroileri

4 annosta

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 pieni mieto chilipalko
  • parin sentin pala inkivääriä
  • 1 luomusitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 2 tähtianista
  • 1 kanelitanko
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 1 dl keltaisia rusinoita
  • 2 dl vettä
  • 100 g vihreitä oliiveja

Valmistusohje

Ruskista broilerifileet kevyesti voissa. Laita fileet uunivuokaan tai pataan. Kuullota kuutioitu sipuli, valkosipuli, hienonnettu chili ja kuorittu ja kuutioitu inkivääri.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisää pannulle sitruunankuori suikaleina, sitruunamehu, mausteet, rusinat, vesi ja oliivit. Kaada seos fileiden päälle vuokaan.

Kypsennä uunissa noin tunti 175 asteessa. Tarjoa lisäksi kuskusta tai perunoita.