Nokkosperunamuusi
Terästä perunamuusi kuivatulla nokkosella.
(4 annosta)
1 kg jauhoisia perunoita
2–3 dl maitoa
2 rkl voita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1–2 tl kuivattua, jauhettua nokkosta
1,5 tl suolaa
Kuori perunat, keitä ne pehmeiksi ja vatkaa kuohkeaksi soseeksi maidon ja voin kanssa. Lisää nokkosjauhe ja suola, tarkista koostumus ja anna vetäytyä hetken.
Vinkki! Jos et itse ole kuivannut nokkosia talven varalle, löydät nokkosjauhetta hyvin varustetusta ruokakaupasta.
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Kolmen presidentin kokki muutti itärajan sukutilalle – ”Lupasin äidille ja presidentti Haloselle, että katson vuoden ajan, onko minusta täällä olijaksi”
- Laivojen jouluruokapöydät testissä – niukin ihastutti hinnallaan ja laadullaan
- Valmista herkullinen itsenäisyyspäivän menu: 4 ruokalajia
- Aarre | Uunissa paahdettu peuranfilee
- Ellen Svinhufvudin kakku
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon