Nokkosperunamuusi
Terästä perunamuusi kuivatulla nokkosella.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(4 annosta)
1 kg jauhoisia perunoita
2–3 dl maitoa
2 rkl voita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1–2 tl kuivattua, jauhettua nokkosta
1,5 tl suolaa
Kuori perunat, keitä ne pehmeiksi ja vatkaa kuohkeaksi soseeksi maidon ja voin kanssa. Lisää nokkosjauhe ja suola, tarkista koostumus ja anna vetäytyä hetken.
Vinkki! Jos et itse ole kuivannut nokkosia talven varalle, löydät nokkosjauhetta hyvin varustetusta ruokakaupasta.
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Kalasalaatti ja yrttiöljy sopivat lyömättömästi yhteen12.8.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla12.8.
- Mummon lihapullat10.3.2017