Ruusuinen malja
Ruusun terälehtihillo terästää hempeästi kuohuviinin tai siiderin, tekee siitä kauniin vaaleanpunaista ja ruusuisen makuista.

Tuuli ja Matti Kotaja ovat kehittäneet ruusun terälehdistä aromikkaan hillon, joka sopii mainiosti kuohuviinin mausteeksi. Kuva: Markku Vuorikari
Ruusuinen malja
1 annos
Ainekset
- 12 cl kuohuviiniä
- 1 tl ruusuhilloa
Valmistusohje
Pane kuohuviinilasillisen pohjalle lusikallinen ruusuhilloa ja kaada lasiin kuohuvaa, joko kuohuviiniä tai siideriä.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys
- Vuoden suurin kurpitsa painaa lähes 500 kiloa – kasvattaja kasteli hurjat määrät joka päivä
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Kantarellien säilöntä kannattaa tehdä näin: 2 helppoa ja varmaa tapaa
- Pehmeät porkkanasämpylät valmistuvat kuin itsestään ‒ vaivaamista ei vaadita