Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ruusuinen malja

Ruusun terälehtihillo terästää hempeästi kuohuviinin tai siiderin, tekee siitä kauniin vaaleanpunaista ja ruusuisen makuista.
Tuuli ja Matti Kotaja ovat kehittäneet ruusun terälehdistä aromikkaan hillon, joka sopii mainiosti kuohuviinin mausteeksi.
Tuuli ja Matti Kotaja ovat kehittäneet ruusun terälehdistä aromikkaan hillon, joka sopii mainiosti kuohuviinin mausteeksi. Kuva: Markku Vuorikari

Ruusuinen malja

1 annos

Ainekset

  • 12 cl kuohuviiniä
  • 1 tl ruusuhilloa

Valmistusohje

Pane kuohuviinilasillisen pohjalle lusikallinen ruusuhilloa ja kaada lasiin kuohuvaa, joko kuohuviiniä tai siideriä.