Mansikka-halloumisalaatti
Kesäistä mansikkasalaattia voi tukevoittaa suolaisella juustolla, joka ensin paahdetaan samoin kuin salaattiin tulevat paprikat ja kesäkurpitsat sekä siemenet. Paahtamalla maku paranee.
Mansikka-halloumisalaatti
Ainekset
- rapeaa salaattia
- mansikoita
- paprikaa
- kesäkurpitsaa
- halloumia
- kesäkurpitsan siemeniä
- hunajaa
Valmistusohje
Pilko paprika ja kesäkurpitsa ja laita uuniin tai grilliin paahtumaan, niin että ne saavat kauniin paahtuneet pinnan. Pilko halloumi viipaleiksi ja paista se pannulla tai grillissä. Paahda kesäkurpitsan siemenet pannulla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille ja lisää salaattiin paprikat, kesäkurpitsat, halloumi ja mansikat. Viimeistele kesäkurpitsan siemenillä, ja valuta hunaja ohuena nauhana salaatin päälle.
Ohje: Kaisa Rantama
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Parsakaalisosekeitto
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen