Ruoka

Iskikö koronakriisi ruuantuotantoon ja kuinka kekseliäs ruokasektori on? Katso keskustelu kello 13

Kasvaako ruokasektori – kuka huolehtii omavaraisuusasteesta -keskustelua voi seurata myös verkossa.

Perjantaina 18.9. Akava ja Agronomiliitto yhteistyössä Maaseudun Tulevaisuuden kanssa järjestävät Porvoossa tilaisuuden, jossa pohditaan, mitä laaja kotimaan lomailu tarkoitti ruokasektorin yrittäjille, mitä koronakriisi merkitsee huoltovarmuudelle ja mitä innovointi tarkoittaa ruokasektorilla.

Keskustelemassa ovat markkinayksikön päällikkö Anna-Leena Miettinen, maa- ja metsätalousministeriöstä, toiminnanjohtaja Jyrki Wallin MTK:sta, toiminnanjohtaja Ilkka Pekkala Agronomiliitosta, ylijohtaja Pia Mäkelä Ruokavirastosta ja toimitusjohtaja Miska Kuusela Myllyn Paras Oy:stä.

Keskustelun juontaa Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Keskustelu avaa Akavan ja Agronomiliiton Ruokasektorista kasvua ja omavaraisuutta -hankkeen. Tilaisuutta voi seurata verkossa suorana kello 13–14 tai myöhemminkin osoitteessa https://www.mediaserver.fi/live/akava.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

”Mitä jos järjestettäisiin Amazon-vientirengas?" – verkkokaupan jättimäinen virtuaalitori kiinnostaa jo perhekoon ruokaviejiä

Tunnetko posson? Se on kotkalaisten pyhä herkku, ja myydään usein loppuun jo samana päivänä

Pekka Puska sai Maailman Sydänjärjestön elämäntyöpalkinnon

Piparileivontakisan voittaja teki vaativan tuulimyllytyönsä kahdessa tunnissa – korona-ajan kisa vaati erikoisjärjestelyt