Ruoka

Iskikö koronakriisi ruuantuotantoon ja kuinka kekseliäs ruokasektori on? Katso keskustelu kello 13

Kasvaako ruokasektori – kuka huolehtii omavaraisuusasteesta -keskustelua voi seurata myös verkossa.

Perjantaina 18.9. Akava ja Agronomiliitto yhteistyössä Maaseudun Tulevaisuuden kanssa järjestävät Porvoossa tilaisuuden, jossa pohditaan, mitä laaja kotimaan lomailu tarkoitti ruokasektorin yrittäjille, mitä koronakriisi merkitsee huoltovarmuudelle ja mitä innovointi tarkoittaa ruokasektorilla.

Keskustelemassa ovat markkinayksikön päällikkö Anna-Leena Miettinen, maa- ja metsätalousministeriöstä, toiminnanjohtaja Jyrki Wallin MTK:sta, toiminnanjohtaja Ilkka Pekkala Agronomiliitosta, ylijohtaja Pia Mäkelä Ruokavirastosta ja toimitusjohtaja Miska Kuusela Myllyn Paras Oy:stä.

Keskustelun juontaa Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Keskustelu avaa Akavan ja Agronomiliiton Ruokasektorista kasvua ja omavaraisuutta -hankkeen. Tilaisuutta voi seurata verkossa suorana kello 13–14 tai myöhemminkin osoitteessa https://www.mediaserver.fi/live/akava.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näiden kolmen ruokatuotteen vientiä suomalaiset tehostaisivat

Kultainen Juustohöylä -palkinto Jukolan Juustolle – voittajajuustot syntyvät veljesten yhteistyönä

"Iskee tarinaa kuin kapakassa kaverille juttelisi" – ruokatoimittajat valitsivat Japanin katuruoka -kirjan vuoden parhaaksi kotimaiseksi

Hans Välimäki kertoo, mitkä ovat suomalaisten ravintoloiden suurimmat ongelmat – lisäksi hän paljastaa pahimmat ammatilliset mokansa