Hotelli- ja ravintolamuseo sai täydennystä tukijoukkoihinsa – pienoisnäyttely juhlistaa uutta kumppania
Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto haluaa olla mukana vaalimassa ja tekemässä näkyväksi suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, kertoo liiton toimitusjohtaja Tuula Loikkanen.Hotelli- ja ravintolamuseo on saanut uuden taustayhteisön, kun Panimo- ja virvoitusjuomaliitto on tullut mukaan.
Toimitusjohtaja Tuula Loikkasen mukaan liitto haluaa olla mukana vaalimassa ja tekemässä näkyväksi suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria.
”Panimoilla on Suomessa pitkä ja merkittävä historia ja meillä valmistetaan upeita juomia jokaiseen makuun. On hienoa, että saamme olla mukana vaikuttamassa alan merkittävän asiantuntijatahon toimintaan”, Loikkanen kertoo tiedotteessa.
Museonjohtaja ja säätiön edustaja Anni Pelkonen kertoo, että laaja taustayteisöjen verkosto anta museolle hyvät edellytykset huolehtia ruuan, juoman ja palveluiden yhteisestä kulttuuriperinnöstä.
”Tiivis yhteistyö ruoka- ja juoma-alan toimijoiden kanssa on museolle elinehto”, Pelkonen sanoo.
Helsingissä sijaitseva Hotelli- ja ravintolamuseo juhlistaa uutta taustayhteisöä Kuplia ja kuohuja -pienoisnäyttelyllä, joka on esillä 5.12.2023–29.2.2024. Näyttelyssä voi tutustua panimo- ja virvoitusjuomateollisuuteen erityisesti juomapakkausten kautta. Eri vuosikymmenten pullot, tölkit ja etiketit kertovat juomien ja teollisuuden kehityksestä sekä juomabrändien muutoksista.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




