Juurestagliatelle
Porkkana- ja lanttusuikaleet muistuttavat tagliatelle-pastaa
Juurestagliatelle, perunamuusi, vihreä salaatti ja paistettu kala muodostavat herkullisen ateriakokonaisuuden. Kuva: Jaana KankaanpääJuurestagliatelle
4 annosta
Ainekset
- 2 (noin 200 g) porkkanaa
- pala (noin 200 g) lanttua
- 1 rkl voita
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 rkl rakuunaa tai oreganoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl omenatäysmehua
Valmistusohje
Kuori pestyt porkkanat ja lanttupala. Vedä juuresveitsellä kasviksista pituussuunnassa ohuita nauhoja.
Sulata voi kattilassa ja lisää juuresnauhat, mausteet ja mehut. Hauduta kypsäksi 20–25 minuuttia. Tarjoa paistetun kalan lisukkeena.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

