Kalapyörykkä-pitaleivät
Kalapyörykät sopivat mainiosti pitaleipien täytteeksi. Herkku on täydellinen, kun lisäät leivän väliin vielä kasvikset ja tsatsikin.

Pitaleipien ruokaisaksi täytteeksi sopivat monenlaiset pyörykät. Lisää kasviksia maun ja sesongin mukaan. Kuva: Carolina Husu
Kalapyörykkä-pitaleivät
2 annosta
Ainekset
- 5 cm:n pala kurkkua
- 1 porkkana
- 8 kalapyörykkää
- 2 pitaleipää
- muutama lehti rucolaa tai lehtisalaattia
- (kevätsipulia silputtuna)
- 1 dl valmista tsatsikia
Valmistusohje
Huuhtele kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Kuori porkkana ja raasta se karkealla terällä raasteeksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuumenna pyörykät paistinpannulla tai mikroaaltouunissa.
Lämmitä pitaleivät mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Täytä taskut pyöryköillä, kasviksilla ja salaatinlehdillä. Lisää halutessasi myös kevätsipulia. Lusikoi päälle tsatsikia. Syö saman tien.
Vinkki: Kokeile myös broileri-, kasvis- tai lihapyöryköitä täytteeksi ja vaihtele kasviksiakin.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Parsakaalisosekeitto
- Paraisten piparkakut
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään