Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kalapyörykkä-pitaleivät

Kalapyörykät sopivat mainiosti pitaleipien täytteeksi. Herkku on täydellinen, kun lisäät leivän väliin vielä kasvikset ja tsatsikin.
Pitaleipien ruokaisaksi täytteeksi sopivat monenlaiset pyörykät. Lisää kasviksia maun ja sesongin mukaan.
Pitaleipien ruokaisaksi täytteeksi sopivat monenlaiset pyörykät. Lisää kasviksia maun ja sesongin mukaan. Kuva: Carolina Husu

Kalapyörykkä-pitaleivät

2 annosta

Ainekset

  • 5 cm:n pala kurkkua
  • 1 porkkana
  • 8 kalapyörykkää
  • 2 pitaleipää
  • muutama lehti rucolaa tai lehtisalaattia
  • (kevätsipulia silputtuna)
  • 1 dl valmista tsatsikia

Valmistusohje

Huuhtele kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Kuori porkkana ja raasta se karkealla terällä raasteeksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuumenna pyörykät paistinpannulla tai mikroaaltouunissa.

Lämmitä pitaleivät mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Täytä taskut pyöryköillä, kasviksilla ja salaatinlehdillä. Lisää halutessasi myös kevätsipulia. Lusikoi päälle tsatsikia. Syö saman tien.

Vinkki: Kokeile myös broileri-, kasvis- tai lihapyöryköitä täytteeksi ja vaihtele kasviksiakin.