Kalapyörykkä-pitaleivät
Kalapyörykät sopivat mainiosti pitaleipien täytteeksi. Herkku on täydellinen, kun lisäät leivän väliin vielä kasvikset ja tsatsikin.
Pitaleipien ruokaisaksi täytteeksi sopivat monenlaiset pyörykät. Lisää kasviksia maun ja sesongin mukaan. Kuva: Carolina HusuKalapyörykkä-pitaleivät
2 annosta
Ainekset
- 5 cm:n pala kurkkua
- 1 porkkana
- 8 kalapyörykkää
- 2 pitaleipää
- muutama lehti rucolaa tai lehtisalaattia
- (kevätsipulia silputtuna)
- 1 dl valmista tsatsikia
Valmistusohje
Huuhtele kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Kuori porkkana ja raasta se karkealla terällä raasteeksi.
Kuumenna pyörykät paistinpannulla tai mikroaaltouunissa.
Lämmitä pitaleivät mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Täytä taskut pyöryköillä, kasviksilla ja salaatinlehdillä. Lisää halutessasi myös kevätsipulia. Lusikoi päälle tsatsikia. Syö saman tien.
Vinkki: Kokeile myös broileri-, kasvis- tai lihapyöryköitä täytteeksi ja vaihtele kasviksiakin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
