Palkittu juustola vastustaa keskinkertaisuutta
Laadukas maito ja vahva osaaminen. Siinä Kultainen Juustohöylä -palkinnon saaneen Juustoportin valtit. "Tahdomme tehdä parasta ja vastustamme kaikessa keskinkertaisuutta", sanoo toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.
Juustoportti valmistaa täysin suomalaisia erikoisjuustoja lehmän- ja vuohenmaidosta, ja myös luomuna. Liikevaihto sillä on yli 40 miljoonaa euroa. Kuva: Markku VuorikariJalasjärveläinen Juustoportti on saanut tämänvuotisen Kultainen Juustohöylä -palkinnon. Myöntämällään palkinnolla naisten juustoseura Juustopöytä haluaa nostaa esiin suomalaista juusto-osaamista.
Juustoportin yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari vastaanotti palkinnon Viini, ruoka ja hyvä elämä -messuilla Helsingissä perjantaina.
"Tuotteidemme taustalla on laadukas maito ja vahva osaaminen. Tahdomme tehdä parasta ja vastustamme kaikessa keskinkertaisuutta. On mukavaa, että se huomataan, sanoo toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.
Juustoportti valmistaa valtaosan tuotteistaan omassa meijerissä Jalasjärven keskustan tuntumassa. Tuotantoon kuluu vuodessa maitoa noin 30 miljoonaa litraa, josta luomumaitoa on noin 3 miljoonaa litraa ja vuohenmaitoa noin miljoona litraa.
Marjo Keski-Kasarin mukaan yrityksen toiminta perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehittelyyn, tuotteiden korkeaan laatuun sekä henkilökunnan osaamiseen. Yritys työllistää noin 150 henkeä.
"Olemme myös rohkeita investoimaan", Marjo Keski-Kasari lisää.
Nyt jo kuudennen Kultainen Juustohöylä -palkinnon myöntänyt Juustopöytä ry. on vuonna 1978 perustettu naisten juustoseura, ja siinä on reilut 250 jäsentä.
"Arvostamme sitä, että Juustoportti tuottaa maistuvia suomalaisia juustoja, on aktiivinen tuotekehittäjä ja on saanut arvostusta myös kansainvälisesti, kertoo Juustopöydän hallituksen jäsen Tiina Lehtosaari.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
