Ohrasuurimopuuro

Ohrasuurimopuuroon antavat väriä ja raikkautta appelsiini- ja omenakuutiot.
Appelsiini- ja omenakuutiot antavat väriä ja raikkautta ohrasuurimopuuroannokseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ohrasuurimopuuro

8–10 annosta

Ainekset

  • 2 l maitoa
  • 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • 2 appelsiinia
  • 2 omenaa

Valmistusohje

Liota suurimoita yön yli kylmässä vedessä. Kaada vesi pois ja lisää maito. Keitä hiljalleen haudekattilassa välillä sekoittaen noin 4 tuntia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuori appelsiinit ja leikkaa kalvottomiksi. Kuutioi lohkot ja kuoritut omenat. Tarjoa hedelmäkuutioita puuron kanssa.