Ohrasuurimopuuro
Ohrasuurimopuuroon antavat väriä ja raikkautta appelsiini- ja omenakuutiot.
Appelsiini- ja omenakuutiot antavat väriä ja raikkautta ohrasuurimopuuroannokseen. Kuva: Jaana KankaanpääOhrasuurimopuuro
8–10 annosta
Ainekset
- 2 l maitoa
- 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
- 1 tl suolaa
Tarjoiluun
- 2 appelsiinia
- 2 omenaa
Valmistusohje
Liota suurimoita yön yli kylmässä vedessä. Kaada vesi pois ja lisää maito. Keitä hiljalleen haudekattilassa välillä sekoittaen noin 4 tuntia.
Kuori appelsiinit ja leikkaa kalvottomiksi. Kuutioi lohkot ja kuoritut omenat. Tarjoa hedelmäkuutioita puuron kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
