Tässä on metsästäjänleipä vol 2 – sorsarilletteen käytetään itse valmistettua confit-lihaa
Tähän metsästäjänleipään hyödynnetään sorsasta valmistettua confit-lihaa.
Metsästäjän leipä vol 2 on iltapala vailla vertaa. Leipä kootaan rasvakypsennetystä sorsanlihasta, maalaisleivästä sekä majoneesista, ja uunikypsennetyt viinirypäleet tuovat annokseen ihanaa makeutta ja hapokkuutta. Kuva: Sanne KatainenConfit-lihasta valmistetaan rilletteä, joka tarjotaan hyvän maalaisleivän, majoneesin ja uunissa paahdettujen viinirypäleiden kanssa. Todellinen metsästäjänleipä vol 2.
Sorsarilletteleivät
4 annosta
- Ainekset
- 4 confit-kypsennettyä sorsankoipea ja -siipeä
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- 2 rkl rasvaa
- Lisäksi
- 4 viipaletta maalaisleipää
- 4 rkl majoneesia
- persiljaa
- Lisäksi
- uunissa paahdettuja viinirypäleitä
Valmistusohje
Riivi rasvakypsennetyistä koivista ja siivistä lihat talteen. Sekoita lihassyiden joukkoon mausteet sekä pari ruokalusikallista kypsennykseen käytettyä rasvaa.
Voitele leipäviipaleet majoneesilla. Jaa päälle sorsanlihat. Voit myös taputella lihat pyöreään muottiin ja nostaa kiekot leipien päälle. Viimeistele persiljalla. Tarjoa uunissa paahdettujen viinirypäleiden kanssa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

