Osaatko käyttää maa-artisokkaa ja mustajuurta? Tässä vinkit, miten saat niistä hienot herkut
Maa-artisokasta ja mustajuuresta syntyy hienostuen makuisia keittoja ja muhennoksia tai vaikka risottoa.

Maa-artisokkarisotto saa muhevia metsäisiä makuja suppilovahveroista. Kuva: Sanne Katainen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Mö-kaurameijeri tyrmistyi: Ruokavirasto kielsi kreikkalainen-sanan käytön kasvisjuuston nimessä – englanninkielinen greek olisi kelvannut17.5.
- Varhaisperuna-live vie tällä kertaa pellolle Houtskariin ‒ kolmannen polven perunanviljelijä esittelee mukuloiden kokoa tiistaisin klo 1017.5.
- Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
- 26 000 euron viskipullo saapuu elokuussa Kuopioon ‒ paukku maksaa kahden viikon palkan14.5.
- Venäjän joukkue ajeli Big Mac -bussilla Kanadan olympialaisissa ‒ 14 vuotta myöhemmin 30 000 ihmistä jonotti Moskovassa, kun ensimmäinen McDonald's avasi ovensa: Nyt ketju jättää Venäjän17.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Aarre | Nokkosmuhennos on helppoa villiruokaa ‒ tarjoile se halloumin kanssa17.5.