Yllätä illallisvieraat mustikka-vuohenjuustopaloilla – nopea alkuruoka saa ekstramakua rosmariinisiirapista
Mustikat sopivat loistavasti pieniin alkupalaleipiin. Sivele vaaleat paahdetut leivät rosmariinisiirapilla ja pehmeällä vuohenjuustolla ja kruunaa mustikkaryöpyllä. Helppoa ja vaihteeksi vähän erilaista.Nopeat mustikka-vuohenjuustosuupalat
- 10 kappaletta
- Ainekset
- 10 viipaletta patonkia
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa
- 1½ dl mustikoita
- Rosmariinisiirappi
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl rypsiöljyä
- ripaus sitruunan kuoriraastetta
- 1 rkl tuoretta rosmariinia silputtuna
- Koristelu
- muutama rosmariinitupsu
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Aloita rosmariinisiirapista. Mittaa kaikki ainekset pikkukattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Siirrä sivuun ja anna makujen tekeytyä.
Paahda patonkiviipaleet kauniin ruskeiksi paahtimessa tai leivinpaperin päälle uunipellille levitettynä 225-asteisessa uunissa.
Sivele patonginpaloille rosmariinisiirappia ja pehmeää vuohenjuustoa. Lusikoi päälle mustikoita ja viimeistele rosmariinitupsuilla. Rouhaise päälle mustapippuria myllystä ja tarjoa saman tien.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




