Valkoinen enkelikastike
Valkosuklaa on vaniljaisen maitoisen makuinen, sokerista, maitojauheesta ja kaakaovoista valmistettu herkku. Siitä valmistuu herkullinen kastike kermaan liuottamalla.
Valkoinen enkelikastike
noin 6 annosta
Ainekset
- 2 dl kuohukermaa
- 1 ½ dl tomusokeria
- 100 g valkosuklaata
- 1 tl vaniljasokeria
- suolaripaus
Valmistusohje
Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Keitä, kunnes seos sakenee kastikevahvuiseksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paloittele mukaan valkosuklaa ja anna liueta. Mausta seos vaniljasokerilla ja suolaripauksella.
Tarjoa kastiketta jälkiruokana pakastemarjojen, suklaajäätelön tai säilykehedelmien kanssa.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Parsakaalisosekeitto
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen