Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Valkoinen enkelikastike

Valkosuklaa on vaniljaisen maitoisen makuinen, sokerista, maitojauheesta ja kaakaovoista valmistettu herkku. Siitä valmistuu herkullinen kastike kermaan liuottamalla.
Syksyn puolukkasato saa seurakseen ihanan valkosuklaisen enkelikastikkeen.
Syksyn puolukkasato saa seurakseen ihanan valkosuklaisen enkelikastikkeen. Kuva: Kari Salonen

Valkoinen enkelikastike

noin 6 annosta

Ainekset

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 ½ dl tomusokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • 1 tl vaniljasokeria
  • suolaripaus

Valmistusohje

Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Keitä, kunnes seos sakenee kastikevahvuiseksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Paloittele mukaan valkosuklaa ja anna liueta. Mausta seos vaniljasokerilla ja suolaripauksella.

Tarjoa kastiketta jälkiruokana pakastemarjojen, suklaajäätelön tai säilykehedelmien kanssa.