Vanhassa maitohuoneessa pulputtaa viinapannu – ginin jälkeen vuorossa on pontikka
Kaverukset Arttu Oikarinen ja Joel Turula perustivat tyhjilleen jääneen navetan maitohuoneeseen pientislaamon. Tulevan tuoteperheen ensimmäinen jäsen on gini. Viskin valmistus alkaa lähitulevaisuudessa ja siihen tarvittava vilja saadaan Oikarisen omalta maatilalta.
Osaston luetuimmat
- Kantarellien säilöntä kannattaa tehdä näin: 2 helppoa ja varmaa tapaa
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Aarre | Mustatorvisienikeitto
- Makaronin saatavuus paranee entisestään Suomessa: Raision uusi pastalinja käynnistyi
- Italialainen kikka vähentää ruoan valmistukseen käytettävää aikaa – hyödynnä vaihtoehto tomaattimurskalle
- Säilö puolukat näin – superhelppo ja perinteinen tapa toimii varmasti
- Leivon Leipomo täyttää 110 vuotta – tamperelaista perheyritystä johtaa neljä serkusta